Blogs

Hier vindt u het laatste nieuws en leuke blogs over De Schipper Slapen & Meer. Bijvoorbeeld over nieuwe producten, de laatste ontwikkelingen op slaapgebied en speciale acties in onze beddenspeciaalzaak.

 • Hemelvaart

  Hemelvaart

  Donderdag 26 mei zijn wij gesloten i.v.m. Hemelvaart. Wij verwelkomen u graag vanaf vrijdag weer, de koffie staat voor u klaar!

 • Op zoek naar ons slaap dna !

  Op zoek naar ons slaap dna !

  De wereld van uitgeslapen wakker worden...

  Welkom in de fabriek van Ergosleep!

  Vakwerk en handwerk!

 • Mooie zeeuwse plaatjes door Leonie

  Mooie zeeuwse plaatjes door Leonie

  Leonie maakt prachtige foto’s die nu sinds kort ook bij ons in de winkel hangen. Prachtige plaatjes die voor de Zeeuwen onder ons zeker herkenbaar zijn!

  Neem gerust een kijkje op haar instagram: @made.by.le

 • NIEUW! Steel & stockings ledikanten

  NIEUW! Steel & stockings ledikanten

  Sinds kort hebben wij de prachtige ledikanten staan van Steel & Stockings! Stoer en elegant maar wel met een vrouwelijke touch. Met oog voor de natuurlijke details van hout en leer. 

 • " Als je ziet dat mensen blij zijn geeft dat veel voldoening"

  Hanjo en zijn vrouw Sylvia zijn al drieëntwintig jaar gevestigd in Goes met hun zaak: De Schipper Slapen en Meer. In het begin was hun winkel nog te vinden aan de woonboulevard, maar doordat die locatie minder interessant werd, kozen zij ervoor om te verhuizen naar een pand aan de v.d. Spiegelstraat.

 • Ervaar Ergosleep bij 't Veersch Logement!

  Ervaar Ergosleep bij 't Veersch Logement!

  Wie in de Ergosleep belevingsstudio van de Schipper Slapen & Meer in Goes zijn persoonlijke slaap DNA achterhaalt, ontdekt dat optimaal slaapcomfort mogelijk is. Toch kan de beslissing om te kiezen voor een Ergosleep slaapsysteem met wat twijfels gepaard gaan. Om die reden bieden Hanjo en Sylvia de Schipper de mogelijkheid om het Ergosleep slaapsysteem te ervaren bij B&B 't Veersch Logement. “Je kunt daar op een ontspannen manier ontdekken hoe weldadig een goede nachtrust is.”

Blijf op de hoogte?

Meld je aan voor de nieuwsbrief