Blogs

Hier vindt u het laatste nieuws en leuke blogs over De Schipper Slapen & Meer. Bijvoorbeeld over nieuwe producten, de laatste ontwikkelingen op slaapgebied en speciale acties in onze beddenspeciaalzaak.

 • Een goed dekbed is in elk seizoen behaaglijk

  Een goed dekbed is in elk seizoen behaaglijk

  Of je nu ‘s zomers verkoeling zoekt of in de winter verlangt naar warmte, De Schipper Slapen & Meer heeft het perfecte dekbed voor jou. “Het kiezen van een dekbed is heel persoonlijk. Houd je van warmte of juist niet? En, hoe luchtig mag jouw dekbed zijn? In een persoonlijk gesprek achterhalen we je slaapvoorkeuren. Er is veel mogelijk: van synthetisch tot dons, wildzijde en zelfs kamelenhaar.”

 • Afscheid van een vertrouwd gezicht..

  Afscheid van een vertrouwd gezicht..

  Binnen ons bedrijf werken we graag met een klein groepje mensen. Zo houden we de contacten persoonlijk en ziet u als klant altijd vertrouwde gezichten. Onze logistiek medewerker Nando was inmiddels ook zo’n vertrouwd gezicht en daarnaast een hele fijne collega binnen ons kleine team.

 • Uw persoonlijke slaap-DNA van Ergosleep

  Uw persoonlijke slaap-DNA van Ergosleep

  Als je bij De Schipper slapen en meer vraagt, wat is goed slapen? Dan leggen we je uit dat het belangrijk is dat je je lichaam op de juiste manier de ruimte geeft in je matras. Zo voorkom je drukpunten op je schouders en heupen en creëer je voldoende ondersteuning in je onderrug.

  We nemen je graag mee hoe we dit doen...

 • Ervaar Ergosleep bij 't Veersch Logement!

  Ervaar Ergosleep bij 't Veersch Logement!

  Wie in de Ergosleep belevingsstudio van de Schipper Slapen & Meer in Goes zijn persoonlijke slaap DNA achterhaalt, ontdekt dat optimaal slaapcomfort mogelijk is. Toch kan de beslissing om te kiezen voor een Ergosleep slaapsysteem met wat twijfels gepaard gaan. Om die reden bieden Hanjo en Sylvia de Schipper de mogelijkheid om het Ergosleep slaapsysteem te ervaren bij B&B 't Veersch Logement. “Je kunt daar op een ontspannen manier ontdekken hoe weldadig een goede nachtrust is.”

Blijf op de hoogte?

Meld je aan voor de nieuwsbrief