Nieuws

Een boxspring of toch een ledikant?

Vaak wordt er aan ons gevraagd, wat is nou het verschil tussen een boxspring en een ledikant?

Het heeft veel met de uiterlijke kenmerken te maken. Want we kunnen zowel met de boxspring als het ledikant het comfort creëren dat bij u past. Zo kunnen we een ongestoffeerd matras zonder topper op de boxspring leggen maar ook een gestoffeerde matras met topper op een ledikant.

Wilt u graag het comfort van een boxspring maar het gemak en de uitstraling van een ledikant? Benieuwd hoe dit er uit ziet?

We hebben een nieuw model in de winkel het Original bedmodel  van Auping met gestoffeerde matrassen, een topper en een gestoffeerd hoofdbord bijpassend.

Ik zet de voordelen voor u op een rijtje:

  • Je maakt het bed gemakkelijk op doordat u alleen de topper hoeft op te maken. Deze ligt op je matras zodat je niet tussen je ledikant hoeft met je handen en weegt een stuk lichter dan het matras.
  • Je kunt gemakkelijk onder je ledikant stofzuigen.
  • Je kunt kiezen tussen een gelakt of gestoffeerd hoofdbord. Terwijl je bij een boxspring alleen kunt kiezen voor een gestoffeerd hoofdbord of het hoofdbord weg laat.
  • Je hebt het uiterlijk van een ledikant maar door de topper heb je het gevoel van een boxspring. De topper zorgt voor een zachte aanraking waardoor je er heerlijk in weg zakt met de juiste ondersteuning door het matras.
  • Door de topper heb je het gevoel alsof je op 1 groot matras slaapt en heb je geen last van de naad tussen de matrassen.
  • Je hebt net als bij de boxspring een fijne uitstaphoogte.

We denken graag met je mee zodat we een bed samenstellen helemaal naar uw wensen. Zodat je heerlijk slaapt, het niet te warm hebt en je gemakkelijk je bed op kunt maken.