Matrassen

Lekker liggen en uitgerust wakker worden: dat is wat een goed matras voor ons moet doen. Maar wat is een goed matras? De een zinkt immers graag weg in een wolk van dons, terwijl de ander juist lekkerder ligt op een hardere, stevigere matras. Het antwoord op de vraag wat een goede matras is, luidt dus: als de matras past bij wie erop slaapt. En dat is een kwestie van puur individuele factoren als lichaamslengte, gewicht en eventuele fysieke ongemakken. Daarnaast zijn persoonlijke voorkeuren van belang. Omdat wij al die uiteenlopende mensen van de juiste matras willen voorzien, hebben wij in onze beddenspeciaalzaak in Goes een grote diversiteit aan matrassen. 

Met onze collectie van verschillende gerenommeerde en kwalitatief hoogstaande merken vindt u bij ons altijd uw ideale matras. Wat uw specifieke wensen ook zijn. Ook als u bijvoorbeeld last heeft van rugklachten. Soepel, medium of stevig. Latex, traagschuim of hoogrendementschuim (HR). Bonellveer, pocketveer of combispring.

In de showroom kunt u de verschillende mogelijkheden in materiaalkeuze, hardheid, maatvoering en bijpassende bedbodems bekijken, waarna u aan de hand van de adviezen van onze verkoopadviseurs uw eigen matras kiest dat perfect aansluit bij uw wensen. 

Tips nodig bij de aanschaf van een matras? Lees hier onze 5 tips.

Onze collectie matrassen

Je hebt zoveel aan je hoofd, als het goed is uitgerust!

Zo worden de circulaire matrassen van Auping gerecycled

Merken