Auping matras Elite

Auping Elite is dé beste keus van Auping voor wie de allerhoogste eisen stelt op het gebied van ondersteuning en ligcomfort. De onovertroffen kwaliteit van de Vita Talalay Origins® comfortlaag in combinatie met de extra zachtheid in de bovenkant van het matras zorgt ervoor dat Elite super comfortabel aanvoelt. Het matras bestaat voor een groot deel uit polyester. Dit is niet alleen een zeer geschikt materiaal om volledig te recyclen, maar polyester zorgt ook voor een optimale ventilatie. En dat is fijn, want hierdoor voelt het matras niet broeierig aan.

Auping Elite is niet alleen gemaakt met liefde en aandacht voor de wereld, maar ook met aandacht voor jou. Voor jouw lichaam. Daarom is Auping Elite beschikbaar in vier verschillende varianten, met elk een andere zonering: dit noemen we de bodytypes. Bij bodytypes draait alles om de verhouding van je schouders en je heupen ten opzichte van je taille. Zo onderscheiden we bodytype X, Y, A en I.

Auping Elite is verkrijgbaar in 4 bodytypes (X, Y, A en I) en 3 hardheden (soft, medium en firm). Er is dus altijd een matras dat perfect bij jouw lichaam past. Dit ondekken we graag samen met u! 

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf prijs is gebasseerd op een Elite matras van 90x200 cm

Vanaf € 1.995,-

Kenmerken

Comfort Soft, medium en firm
Materiaal Pocketveer gecombineerd met Vita Talalay Origins®
Hoogte 24 cm
Merk Auping
Categorie Matrassen