Bedden

De keuze voor een slaapsysteem is vaak niet eenvoudig. Er zijn legio mogelijkheden qua ledikant, bedbodem en matras. Die mogelijkheden hebben niet allen betrekking op het uiterlijk, maar ook op het comfort dat het bed u biedt. Ieder bed heeft zo zijn eigen kenmerken, die bepalen welk bed aansluit bij uw wensen voor comfort, maat, kleur en materiaal. 

Ledikant

Heeft u al een bedbodem en een matras en bent u alleen op zoek naar een ledikant? Ook dan is er voldoende te kiezen. Gaat u voor een gelakt ledikant van Auping, of een houten exemplaar van Nolte? In onze beddenspeciaalzaak in Goes vindt u een ruim assortiment. Er is dus altijd een bed dat bij uw smaak en wensen past.

Hoogte en instelbaarheid

Voor mensen die een dagje ouder worden, zijn zaken als hoogte en instelbaarheid belangrijke aandachtspunten bij de aanschaf van een nieuw bed. Bij De Schipper Slapen & Meer vindt u speciale modellen die bij deze wensen aansluiten. Ook hebben we zorgbedden in onze collectie, waarbij het mogelijk is om in uw eigen slaapkamer en op uw eigen matras zorg te ontvangen. Dit is wellicht het overwegen waard wanneer u een bed wilt aanschaffen dat u niet alleen nu, maar ook in de toekomst optimaal comfort biedt. Onze adviseurs denken met u mee en vertellen u graag alles over de mogelijkheden van deze bedden. 

De Schipper Slapen & Meer is de beddenwinkel in de regio Goes, Arnemuiden, Kapelle, Middelburg en Yerseke.

Onze collectie bedden

Merken