Beddenwinkel regio Arnemuiden

De nacht regeert de dag. Om alles uit uw dag te halen, heeft u daarom een goede nachtrust nodig. Helaas hebben veel mensen last van gezondheidsklachten die worden veroorzaakt door slaapproblemen of een slechte slaaphouding. Bij De Schipper Slapen & Meer zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van de juiste slaapoplossing voor iedereen. Gaat u verhuizen naar een andere woning in Arnemuiden? Wilt u een nieuwe matras? Of bent u op zoek naar een mooi nieuw dekbedovertrek of accessoire om uw slaapkamer een andere uitstraling te geven? Wat u ook zoekt: in onze beddenwinkel in Goes vindt u altijd wat u zoekt.  

Beddenspeciaalzaak voor heel Zeeland

De Schipper Slapen & Meer in Goes is dé beddenzaak voor heel Zeeland. Mensen uit Arnemuiden en omgeving vertrouwen al jarenlang op onze service en expertise. Niet zo gek, want de bedden, matrassen, slaapkamermeubels en bedtextiel in onze beddenwinkel zijn van onovertroffen kwaliteit.

 

Alleen de beste merken als Auping en Nolte

Wij vinden het belangrijk dat u jarenlang kunt genieten van de producten die u in onze beddenwinkel koopt. Daarom verkopen wij alleen bedden, matrassen, slaapkamermeubels en bedtextiel van de allerhoogste kwaliteit. U vindt bij ons bekende merken, zoals Auping, Ergosleep, Nolte en Flamant. Zo weet u zeker dat u een product van topkwaliteit in handen heeft.


Persoonlijk advies

Uw slaapervaring is voor ons het belangrijkst. Daarom besteden we veel persoonlijke aandacht aan onze klanten en geven we de beste service. Zo kunt u bij ons een gratis advies op maat krijgen aan de hand van uw persoonlijke slaap-DNA. Dit bepalen we in de Ergosleep-slaapcabine in onze beddenwinkel. Op basis van uw slaap-DNA kan onze adviseur u laten zien wat uw ideale slaaphouding is en welke matras daarbij past.

 

Ophaalservice

Voor mensen die niet zo makkelijk zelf naar onze beddenwinkel kunnen komen, bijvoorbeeld omdat ze geen rijbewijs hebben of slecht ter been zijn, hebben we een ophaalservice. We halen u thuis in Arnemuiden op en brengen u na uw bezoek aan onze showroom weer netjes thuis. Eventueel kunnen we dan ook de slaapsituatie in uw slaapkamer bekijken, zodat we u nog beter kunnen adviseren over de mogelijkheden. Deze service is gratis voor mensen uit Arnemuiden. Wij vinden namelijk dat een goede nachtrust voor iedereen binnen handbereik moet zijn. 

 

Ervaar het zelf bij De Schipper Slapen & Meer

In onze beddenwinkel heeft u de keuze uit slaapkamerinrichtingen en beddengoed van veel merken en voor iedere portemonnee. Er zit dus altijd een perfecte slaapkamer voor u bij. Wilt u er zeker van zijn dat onze verkoopadviseur alle tijd voor u heeft? Maak dan gerust een afspraak via onze site. We zien u graag snel in Goes. Tot ziens!