Bedbodems

Het is belangrijk om de goede bedbodem te kiezen bij uw matras. Alleen met de juiste bedbodem haalt u maximale ondersteuning en optimaal comfort uit uw nieuwe matras. Welke bodem geschikt is, hangt af van het type matras.

Lattenbodems

U kunt bij De Schipper Slapen & Meer kiezen voor een standaardlattenbodem, maar ook voor een lattenbodem die u helemaal kunt aanpassen aan uw lichaam en slaaphouding. Daarbij is iedere lat individueel in te stellen in soft, medium of firm. De latten onder het hoofd en de benen zijn iets hoger geplaatst, de latten in de taille kunt u zelf naar wens in hoogte aanpassen. U creëert zo een lattenbodem op maat voor uw persoonlijke slaapbehoeftes. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Spiraalbodems

Met een spiraalbodem heeft u altijd de juiste ondersteuning: daarvoor zorgen meer dan 10.000 drukpunten. Omdat de spiraalboden een open structuur heeft, ventileert hij optimaal. Spiraalbodems zijn bij De Schipper Slapen & Meer verkrijgbaar in vlakke en verstelbare varianten, waardoor u altijd de meest comfortabele slaaphouding kunt kiezen. 

Aanbod bedbodems

Je hebt zoveel aan je hoofd, als het goed is uitgerust!

Merken