Original spiraal eenmotorig

1 motorige uitvoering

 

De 1-motorige spiraalbodem heeft een rugdeel dat elektrisch versteld kan worden. Het voetendeel is handmatig verstelbaar. Deze spiraalbodem biedt een unieke ondersteuning en ventilatie. Voorzien van smart functies zoals anti-snurk functie en een slimme wekker.

Verschillende maten zijn verkrijgbaar. Breedte variërend tussen 70cm en 140cm en lengte variërend tussen 190cm en 220cm. 

De beste basis voor een bed is al meer dan 125 jaar geleden bedacht en is nog steeds uitermate functioneel. Van alle bedbodems heeft de spiraal de beste ventilatie, omdat 80% van de onderzijde van de matras vrij blijft voor de aanvoer van schone en frisse lucht. De spiraalbodem heeft meer dan 10.000 drukpunten en biedt daardoor op elke centimeter ondersteuning. Ook veert de bodem altijd terug in de originele positie. Het hoofdeinde is door middel van een motor traploos te bedienen, het voeteinde is met handbediening in hoogte in te stellen.

Vanaf € 965,-

Prijs vanaf is gebaseerd op een 1-pers. 90x200 cm spiraalbodem 1-motorig, het rugdeel is elektronisch te bedienen en het voetendeel handmatig.

Kenmerken

Comfort Stevig
Materiaal Metalen zijdragers, afgeronde hoeken
Afmeting 90-200, tegen meerprijs in alle maten verkrijgbaar
Kleur Deep black
Hoogte Bedbodem 7 cm.
Merk Auping
Categorie Bedbodems

Accessoires

Pootset, eenpersoons in hoogte te verstellen tot 32 cm € 195,-
Pootset, tweepersoons in hoogte te verstellen tot 32 cm

€ 245,-

Design pootset Original 33 cm hoog, 90x200 cm  € 275,-
Matrasrem bij keerbare matras € 30,-