Ergosleep slaaptest

Wilt u heerlijk slapen en uitgerust wakker worden, iedere ochtend weer? Een standaard matras biedt elk lichaam dezelfde ondersteuning, terwijl ieder lichaam uniek is. Zo hebben vrouwen een andere lichaamsbouw dan mannen, want hier verschilt het gewicht, de lengte en de taille-heupverhouding. Deze en andere zaken zijn van belang voor uw matras. Kies daarom voor de Ergosleep slaaptest bij De Schipper Slapen & Meer in Goes en laat een matras op maat samenstellen!

Meetcabine stelt uw SLAAP-DNA® vast

Een matras op maat is een matras dat is afgestemd op uw lighouding, uw lichaamsbouw en -gewicht en uw eventuele lichamelijke klachten. Het matras ondersteunt uw lichaam op de juiste plekken en zorgt ervoor dat uw wervelkolom de juiste houding heeft. Bij De Schipper Slapen & Meer werken wij met de Ergosleep slaaptest. Dit slaapsysteem bestaat uit een meetcabine waarin in slechts acht minuten uw Digitale Nachtrust Analyse vastgesteld wordt. Terwijl u relaxt in de cabine, berekent de speciale software aan de hand van uw slaap-DNA welke ondersteuning voor uw lichaam belangrijk is. Dit zorgt uiteindelijk voor uw eigen, unieke SLAAP-DNA®. Hierna krijgt u een uniek Ergosleep matras.

Slaapadvies op maat

Uit het SLAAP-DNA® staat onder andere wat de lighouding van uw voorkeur is, wat de stand van uw wervelkolom is, waar eventuele drukplekken zitten en op welke plekken u extra ondersteuning nodig heeft. De slaapadviseurs van De Schipper Slapen & Meer lichten dit SLAAP-DNA® aan u toe en geven u een advies op maat, waarin wij de mogelijkheden aan u toelichten en tegelijkertijd rekening houden met uw beschikbare budget.

Maak nú een afspraak

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Ergosleep slaaptest? Bekijk de introductievideo of neem contact met ons op en ontdek waarom onze slaaptest voor u het verschil gaat maken. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken met de slaapadviseurs van De Schipper Slapen & Meer, waarbij u de Ergosleep slaaptest kunt laten uitvoeren. U zult er geen spijt van krijgen!

Ergosleep Slaaptest

Laat uw slaap-DNA #GRATIS# opmeten

Laat uw slaap-DNA GRATIS opmeten

In 5 stappen naar een gezonde nachtrust.

  1. Persoonlijk gesprek

  2. De Slaaptest

  3. Persoonlijk advies

  4. Eigen stijl

  5. Service nazorg