Zo stelt u uw bed op maat samen

Heerlijk slapen en uitgerust wakker worden – iedere ochtend weer? Kies voor de slaapoplossingen van De Schipper Slapen & Meer. Al onze slaapproducten worden op maat samengesteld, zodat ze volledig zijn afgestemd op uw lichaam, uw lighouding én uw slaapgewoonten. Lees hier meer informatie over het samenstellen van een persoonlijk bed.

Deskundig slaapadvies

Al meer dan tachtig jaar is De Schipper Slapen & Meer een beddenspeciaalzaak in Zeeland. In de beginjaren werden de artikelen huis-aan-huis verkocht, waarna De Schipper Slapen & Meer zich vestigde in Nieuwdorp, Arnemuiden en nu in Goes. Inmiddels staan Hanjo en Sylvia de Schipper al geruime tijd aan het roer van dit prachtige familiebedrijf. Hanjo en Sylvia nodigen u uit in hun winkel en voorzien u van deskundig slaapadvies voor een optimaal slaapcomfort.

Uitvoerige slaaptest

Hoe gaat De Schipper Slapen & Meer te werk? Allereerst zullen Hanjo en Sylvia u in een persoonlijk gesprek vragen naar uw wensen. Wat voor product zoekt u? Met een uitvoerige slaaptest wordt u postuur, uw wervelkolom én uw (slaap)houding in kaart gebracht. Aan de hand van de resultaten van de slaaptest, kan er een slaapproduct op maat worden samengesteld. Dit product is afgestemd op uw lichaam, uw lighouding én uw slaapgewoonten.

Gerenommeerde slaapmerken

In onze slaapkamerspeciaalzaak in Goes vindt u een verscheidenheid aan slaapkamerartikelen, zoals boxsprings, ledikanten, matrassen, toppers, kussens, dekbedden en bedbodems. Daarnaast vindt u er bedtextiel als dekbedovertrekken, kussenslopen, lakens, dekens en matrasbeschermers. Deze producten zijn van gerenommeerde merken als Wonderland, Bella Donna, Beddinghouse, Ergosleep, Cassenz en Auping.

Bezoek onze slaapkamerspeciaalzaak

Kom vrijblijvend langs in onze slaapkamerspeciaalzaak in Goes en laat u voorlichten door onze adviseurs. Wij stellen uw persoonlijke bed samen en maken hierbij gebruik van prachtige slaapproducten van gerenommeerde merken. Graag tot ziens!
 

Laat uw slaap-DNA #GRATIS# opmeten

Laat uw slaap-DNA GRATIS opmeten

In 5 stappen naar een gezonde nachtrust.