Hoofdkussens

Tijdens de slaap moeten de ruggenwervels zoveel mogelijk worden ondersteund in zijn natuurlijke houding. Alleen dan is de druk op de tussenwervelschijven zo laag mogelijk – en komt u écht tot rust in uw slaap. Daarbij zijn niet alleen de matras en bedbodem, maar zeker ook een goed hoofdkussen van essentieel belang.  

Talalay latex
Zachte materialen zoals boekwijt, vezelbolletjes en dons etc. bieden aan het begin van de nacht wel ondersteuning, maar worden door de aanhoudende druk tijdens de slaap helemaal ingedrukt. Talalay latex daarentegen is een materiaal dat zijn vorm behoudt en toch zacht aanvoelt. Het kan iedere slaaphouding ondersteunen en heeft een ongekend ventilerend vermogen. Daardoor hoeft u niet ’s nachts steeds uw kussen om te draaien omdat het zo warm en klam aanvoelt.

Tijk
Onze tijken zijn voorzien van Coolplus®, een speciale bewerking van de stof die het transpiratievocht opneemt en verdeelt. Daardoor verdampt het vocht sneller. Dat geeft een comfortabel gevoel tijdens het slapen.

Assortiment
Bij De Schipper Slapen & Meer vindt een groot assortiment hoofdkussens die perfect aansluiten bij uw slaaphouding. De kussens zijn ergonomisch gevormd en u kunt er gemakkelijk een kern van Talalay in aanbrengen voor extra ondersteuning.

Het perfecte kussen

Onze collectie hoofdkussens