Leenkussens van De Schipper Slapen & Meer

Ook u wilt graag uitgerust wakker worden. Uw hoofdkussen speelt hierin een belangrijke rol. Maar een hoofdkussen is ook erg persoonlijk en de juiste vindt u niet zomaar. Wilt u zeker zijn dat u het beste kussen voor uw hoofd heeft? Maak dan gebruik van de leenkussens van De Schipper Slapen & Meer.

Besluiteloos slapen

Een herkenbare situatie: u zoekt stad en land af op zoek naar een nieuw hoofdkussen, maar weet nergens de juiste te vinden. En op het moment dat u een beddenzaak heeft gevonden waar u het perfecte kussen heeft gevonden, blijkt het thuis een stuk minder comfortabel te liggen. Een veelvoorkomend probleem waar De Schipper Slapen & Meer dé oplossing voor heeft gevonden.

Kom langs in Goes

U kunt er namelijk een nachtje over slapen en een kussen lenen. Vaak komt het voor dat een kussen na een lange tijd liggen, minder goed bevalt dan wanneer u er in een showroom op ligt. Bij beddenspeciaalzaak De Schipper Slapen & Meer in Goes bent u van harte welkom om onze verschillende kussens thuis uit te proberen. Naast standaard hoofdkussens kunt u ook andere kussens lenen, zoals Talalay latexkussens, kussens tegen allergieën, natuurlatexkussens, kussens met afneembare hoezen, nekrollen of ventilerende kussens. Wat u ook zoekt: u kunt zelf ervaren hoe een bepaald kussen na een langere periode ligt.

Deskundig advies op maat

De Schipper Slapen & Meer is een Zeeuws familiebedrijf gericht op bedden, matrassen en andere slaapattributen. In het begin werden de producten huis-aan-huis verkocht, maar inmiddels is het bedrijf gevestigd in Goes. Al lange tijd staan Hanjo en Sylvia de Schipper aan het roer van dit familiebedrijf. Zij nodigen u van harte uit om deskundig slaapadvies op te doen voor een optimaal slaapcomfort.

Bezoek onze slaapkamerspeciaalzaak

Kom dus vrijblijvend langs in onze slaapkamerspeciaalzaak in Goes en laat u adviseren door onze medewerkers. Wij gaan samen op zoek naar het perfecte kussen dat bij uw persoonlijke wensen aansluit. Bij De Schipper Slapen & Meer vindt u een breed aanbod aan gerenommeerde merken. Tot snel!