Tips bij de aankoop van een kussen

Wilt u een nieuw kussen kopen? Een kussen dat niet alleen heerlijk ligt, maar waarmee u ook uw eventuele nekklachten vermindert? Maak uw keuze voor een kussen op maat! In het assortiment van De Schipper Slapen & Meer vindt u een verscheidenheid aan kussens en onze adviseurs zoeken het kussen dat past bij uw slaapwensen!

Neem uw hoofdkussen onder de loep

Draait en woelt u veel in uw slaap? Pakt u geregeld uw kussen beet en schudt u deze op? Dan is de kans groot dat u niet lekker ligt. In deze gevallen is het verstandig om uw hoofdkussen onder de loep te nemen. Voldoet deze wel aan uw wensen en ondersteunt deze uw hoofd en uw nek op de juiste plekken? Maar dat niet alleen: ook is het van belang dat uw hoofdkussen bij uw matras past. Een zacht matras en een hard kussen gaan bijvoorbeeld niet goed samen.

Verbeter uw nachtrust met een kussen

Weten hoe u uw nachtrust kunt verbeteren met een matras-kussencombinatie? Breng een bezoek aan de beddenspeciaalzaak van De Schipper Slapen & Meer in Goes. Onze verkoopadviseurs beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van slaapadvies: zij luisteren uitvoerig naar uw wensen en voeren verschillende testen uit. Aan de hand van de resultaten van deze slaaptesten, kunnen zij u het kussen en de matras op maat adviseren.

Ruim assortiment kussens

In het assortiment van De Schipper Slapen & Meer vindt u een groot aantal kussens, zoals hoofdkussens, nekkussens, synthetische hoofdkussens, traagschuimkussens, donskussens, kussens met Talalay latex en orthopedische hoofdkussens. Al onze kussens zijn ergonomisch gevormd en u kunt er gemakkelijk een kern van Talalay in aanbrengen voor extra ondersteuning. Interesse? Kom langs in onze winkel en wij adviseren u een hoofdkussen die perfect aansluit bij uw slaaphouding.
 

Laat uw slaap-DNA #GRATIS# opmeten

Laat uw slaap-DNA GRATIS opmeten

In 5 stappen naar een gezonde nachtrust.