Ergosleep matras

Nog beter dan Auping?

Ergosleep produceert fantastische matrassen, die zijn aangepast aan uw lichaam. U koopt een Ergosleep matras bij Slapen & Meer in Goes.

Sinds 1985 is Ergosleep een bekend merk in de wereld van luxe slapen. Wist u dat een Ergosleep matras rekening houdt met uw gewicht, lichaamsprofiel, lichaamsbouw en voorkeurshoudingen? Dit kan gemeten worden in een speciale slaapcabine. Bij Slapen & Meer hebben we een slaapcabine van Ergosleep. Na 10 tot 15 minuten liggen kent het systeem uw lichaam en wordt uw SLAAP-DNA in kaart gebracht. Benieuwd hoe dat werkt? Bekijk onderstaande video!Natuurlijk kan het zijn dat uw lichaam door de tijd heen veranderd. De lattenbodem en boxspring zijn verstelbaar, zodat u later de drukpunten kunt aanpassen.

Ergosleep biedt niet alleen lattenbodems, matrassen, boxsprings en hoofdkussens aan. U kunt er ook terecht voor hoofdborden, bedomranding, nachttafels en bedbanken. Kortom: alles om uw slaapkamer als een hotelkamer in te richten!

Benieuwd naar het ultieme Ergosleep-gevoel? Maak een afspraak in onze showroom. Dan kunnen we u persoonlijk adviseren, uiteraard 100% vrijblijvend. Daarnaast reserveren we de slaapcabine voor u, zodat u uw SLAAP-DNA kunt laten analyseren. Hopelijk tot snel!