Original spiraal tweemotorig

2 motorig uitgevoerd

2-motorige spiraalbodem

De 2-motorige spiraalbodem heeft een rug- en voetendeel die elektrisch kunnen worden versteld. Deze spiraalbodem biedt een unieke ondersteuning en ventilatie. Voorzien van smart functies zoals de anti-snurk functie en een slimme wekker.

Verschillende maten zijn verkrijgbaar. Breedte variërend tussen 70cm en 140cm en lengte variërend tussen 190cm en 220cm. 

De beste basis voor een bed is al meer dan 125 jaar geleden bedacht en is nog steeds uitermate functioneel. Van alle bedbodems heeft de spiraal de beste ventilatie, omdat 80% van de onderzijde van de matras vrij blijft voor de aanvoer van schone en frisse lucht. De spiraalbodem heeft meer dan 10.000 drukpunten en biedt daardoor op elke centimeter ondersteuning. Ook veert de bodem altijd terug in de originele positie. Zowel het hoofd- als het voeteinde is door middel van een motor in te stellen. Daardoor is dit bed ideaal voor zitten, lezen en ontspannen.

Vanaf € 1.515,-

Prijs vanaf is gebaseerd op een 1-pers. 90x200 cm spiraalbodem 2-motorig Het rug-en voetdeel zijn elektronisch te bedienen.

Kenmerken

Comfort Stevig
Materiaal Metalen zijdragers, afgeronde hoeken
Afmeting 90-200, tegen meerprijs in alle maten verkrijgbaar
Kleur Deep black
Hoogte Bedbodem 7 cm.
Merk Auping
Categorie Bedbodems

Accessoires

Pootset, eenpersoons in hoogte te verstellen tot 32 cm € 195,-
Pootset, tweepersoons in hoogte te verstellen tot 32 cm

€ 245,-

Design pootset Original 33 cm hoog, 90x200 cm  € 275,-
Matrasrem bij keerbare matras € 30,-