Original spiraal driemotorig

3 motorig verstelbaar

De 3-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij zowel het rugdeel, voetendeel en hoofd- nekgedeelte elektrisch te bedienen zijn door middel van een draadloze handset. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen in verstelling en je comfortabel zit.  Voorzien van de smart functies zoals de anti-snurk functie en een slimme wekker.

Verschillende maten zijn verkrijgbaar. Breedte variërend tussen 70cm en 140cm en lengte variërend tussen 190cm en 220cm. Meest verkochte afmetingen zijn als volgt.

De beste basis voor een bed is al meer dan 125 jaar geleden bedacht en is nog steeds uitermate functioneel. Van alle bedbodems heeft de spiraal de beste ventilatie, omdat 80% van de onderzijde van de matras vrij blijft voor de aanvoer van schone en frisse lucht. De spiraalbodem heeft meer dan 10.000 drukpunten en biedt daardoor op elke centimeter ondersteuning. Ook veert de bodem altijd terug in de originele positie. Alle segmenten zijn traploos met de motor aan te sturen, waardoor dit bed niet alleen ideaal is om in te slapen, maar ook om in te ontspannen.

Vanaf € 1.990,-

Prijs vanaf is gebaseerd op een 1-pers. 90x200 cm spiraalbodem 3-motorig. De neksteun, het rugdeel en voetendeel zijn elektronisch te bedienen. 

Kenmerken

Comfort Stevig
Materiaal Metalen zijdragers, afgeronde hoeken
Afmeting 90-200, tegen meerprijs in alle maten verkrijgbaar
Kleur Deep black
Hoogte Bedbodem 7 cm.
Merk Auping
Categorie Bedbodems

Accessoires

Pootset, eenpersoons in hoogte te verstellen tot 32 cm € 195,-
Pootset, tweepersoons in hoogte te verstellen tot 32 cm

€ 245,-

Design pootset Original 33 cm hoog, 90x200 cm  € 275,-
Matrasrem bij keerbare matras € 30,-