Ergosleep of Auping

Wat is de beste keuze?

Ergosleep en Auping zijn twee topmerken in de wereld van slapen. Toch zijn er zeker verschillen te benoemen. 

Ten eerste is Auping een Nederlandse producent, terwijl Ergosleep-producten uit handen komen van de Belgische Bedding Group. Auping-bedden worden geproduceerd in Deventer en worden op maat gemaakt. Dit geldt ook voor de bedden van Ergosleep. Het slaapoppervlak van de bedden van Ergosleep zijn aan te passen aan het individuele lichaamsprofiel. Dit wordt bepaald door een Digitale Nachtrust Analyse (SLAAP-DNA). In de showroom van Slapen & Meer in Goes is een slaapcabine te vinden, waar uw SLAAP-DNA wordt vastgesteld.Auping loopt voorop in design. Zo worden grote ontwerpers in gehuurd - zoals het Berlijnse duo Köhler&Wilms - om fantastische bedden te designen. Niet voor niets heeft Auping al verschillende awards gewonnen, zoals de Red Dot Design Award en de IF Product Design Award.Ergosleep heeft ook schitterende eigentijdse hoofdborden om een boxspring af te maken. Neem bijvoorbeeld de Avenue: een hoofdbord met rechte hoeken en gecapitoneerde horizontale banen. Of de Broadway: een hoofdbord met afgeronde hoeken met een boord met ingetrokken bies.

Qua slaapcomfort kunnen wij als specialist zeggen dat beide merken elkaar niet veel ontlopen. Ergosleep en Auping zijn allebei topproducten. Toch merken we in de showroom dat onze klanten een duidelijke voorkeur hebben voor óf Ergosleep óf Auping. We adviseren dan ook om de matrassen van beide bedrijven te testen in onze showroom in Goes. Zo hebben beide bedrijven matrassen in verschillende prijsklassen. Dit betekent dat een 18 centimeter dik latex-matras van Auping met drie comfortzones weer anders ligt dan een duurder 24 centimeter hoog matras met vijf comfortzones en een schouder- en heupzone. Het is verstandig om binnen een budget meerdere matrassen van verschillende producten naast elkaar te leggen en te testen.

We adviseren u natuurlijk graag. Maak een afspraak met ons, zodat we de tijd hebben om u te adviseren. We kunnen dan ook uw SLAAP-DNA testen in de slaapcabine. Uiteraard is dat 100% vrijblijvend. Hopelijk tot snel in onze showroom.