Beddenwinkel regio Yerseke

Wilt u een nieuw bed omdat u gaat verhuizen binnen of naar Yerseke? Heeft u last van uw rug en wilt u daarom een nieuwe matras kopen? Of wilt u gewoon een andere sfeer in uw slaapkamer, door bijzondere accessoires en nieuw beddengoed toe te voegen? Wat de reden ook is dat u naar een nieuwe matras, een nieuw bed of leuke accessoires aan het zoeken bent: bij De Schipper Slapen & Meer in Yerseke vindt u wat u zoekt. We hebben in onze beddenwinkel ruime keuze uit slaapkamers in diverse stijlen, van strak en modern tot stijlvol klassiek. 

Voor heel Zeeland

De Schipper Slapen & Meer in Goes is dé beddenwinkel voor Zeeland. Ook mensen uit Yerseke die graag een kwalitatief hoogwaardig bed en excellente service willen, komen bij onze beddenwinkel om te kiezen uit ons grote assortiment. Voor mensen die niet meer zo goed ter been zijn of geen rijbewijs hebben, hebben we een speciale ophaalservice. We halen u thuis op voor een bezoek aan onze beddenwinkel en brengen u na afloop ook weer thuis. Deze service is gratis voor mensen uit Yerseke, want bij De Schipper Slapen & Meer vinden we dat afstand of een beperking geen reden zijn om niet te kunnen profiteren van ons ruime aanbod bedden van topmerken.

 

Alleen de beste merken, zoals Auping

Alleen de allerbeste merken krijgen een plekje in de beddenwinkel van De Schipper Slapen & Meer. U vindt bij ons alleen bedden, matrassen, slaapkamermeubels, beddengoed en accessoires van de meest vooraanstaande merken als Auping, Nolte en Ergosleep. Want wij vinden dat u jarenlang plezier moet hebben van uw aankoop. Daarom is alleen het beste goed genoeg voor onze klanten. 

 

Persoonlijk advies

Een goede nachtrust begint natuurlijk bij een goed bed. We kunnen u van een gratis advies op maat voorzien dankzij de Ergosleep-slaapcabine in onze beddenwinkel. Deze meet uw persoonlijke slaap-DNA op, dat ons in staat stelt om u te adviseren over een matras dat perfect bij uw slaaphouding past. Zo wordt u iedere ochtend uitgerust wakker en geniet u van elke dag – en nacht!

 

Tot binnenkort!

Wilt u met eigen ogen zien wat onze beddenwinkel u allemaal te bieden heeft? Kom dan snel een keertje langs bij De Schipper Slapen & Meer. Om zeker te weten dat onze verkoopadviseurs ruim de tijd voor u hebben, kunt u een afspraak maken via de site. Maar u bent uiteraard ook van harte welkom om zonder afspraak binnen te lopen. We zien u graag snel in onze beddenwinkel in Goes. Tot ziens!