Beddenwinkel regio Middelburg

De nacht regeert de dag. Daarom is een goede nachtrust van groot belang voor de gezondheid. Helaas hebben veel mensen last van slaapproblemen of klachten die worden veroorzaakt door een slechte slaaphouding of een oud matras. Heeft u last van een pijnlijke nek of rug of andere pijnklachten? Dan loont het de moeite om eens te onderzoeken of uw bed of matras wel geschikt zijn voor u. Misschien wilt u gewoon een mooie nieuwe slaapkamerinrichting, of gaat u verhuizen naar een andere woning in Middelburg. Wat uw redenen ook zijn om een nieuwe slaapkamer te kopen: in de beddenwinkel van De Schipper Slapen & Meer in Goes vindt u een uiteenlopend assortiment bedden, kasten, matrassen en beddengoed

Alleen de beste merken

Mensen uit heel Zeeland weten De Schipper Slapen & Meer te vinden, omdat ze weten dat wij alleen slaapkamermeubels en bedtextiel van de allerhoogste kwaliteit verkopen. We vinden het belangrijk dat u jarenlang plezier heeft van uw aanschaf. Dat is dan ook de reden dat u in onze beddenwinkel alleen maar bedden, matrassen, meubels en bedmode vindt van de meest vooraanstaande merken, zoals Auping, Ergosleep en Flamant.


Beddenspeciaalzaak voor heel Zeeland

De Schipper Slapen & Meer in Goes is dé beddenzaak voor heel Zeeland. Al jarenlang komen mensen uit de omgeving van Middelburg naar ons toe wanneer ze op zoek gaan naar een nieuw bed of een nieuwe matras. Niet zo gek, want we hebben een heel groot assortiment bedden en toebehoren van de allerbeste merken. U koopt bij onze beddenzaak dus altijd een product van topkwaliteit.


Topmerken zoals Auping en Wonderland

Bij De Schipper Slapen & Meer willen we dat u lang plezier heeft van uw bed. Daarom krijgen alleen de bedden, matrassen, meubels en bedtextiel van de allerbeste merken een plaatsje in onze beddenwinkel. We doen geen concessies aan kwaliteit. Daarom vindt u bij ons merken als Auping, Ergosleep, Wonderland en Flamant. Zo weet u zeker dat u een bed koopt van hoge kwaliteit.
 

Persoonlijke service

Uw slaapervaring staat bij ons voorop. Daarom vinden we persoonlijke aandacht en service heel belangrijk. U krijgt bijvoorbeeld een gratis advies op maat aan de hand van uw persoonlijke slaap-DNA. Dat meten we in de speciale Ergosleep-slaapcabine die we in onze beddenwinkel hebben. Op basis daarvan krijgt u een advies over de beste matrassen en bedden voor uw slaaphouding.
 

Ophaalservice

Ook hebben we een ophaalservice voor mensen die moeilijk zelf naar onze beddenwinkel kunnen komen, bijvoorbeeld omdat ze geen rijbewijs hebben of slecht ter been zijn. We halen u thuis in Middelburg op en brengen u na uw bezoek aan onze beddenwinkel ook weer thuis, waar we – indien gewenst – uw slaapsituatie kunnen beoordelen voor een nog beter advies over uw nieuwe bed. Deze service is kosteloos voor mensen uit Middelburg, omdat wij vinden dat een goede nachtrust voor iedereen bereikbaar moet zijn.

 

Ervaar het zelf bij De Schipper Slapen & Meer

Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen voor uw nieuwe slaapkamer! In onze beddenwinkel heeft u de keuze uit slaapkamerinrichtingen en beddengoed van veel merken en voor iedere portemonnee. We zien u graag in Goes. Tot ziens!