Auping bed Noble

Massief eiken bed met comfortabele loungekussens

Maak kennis met Auping Noble, een groot bed met een brede rand en royale loungekussens. Gemaakt van massief eikenhout, natuurlijke materialen en helemaal naar uw smaak samen te stellen. De naam Noble betekent groots en met goede bedoelingen. En dat is precies waar dit nieuwste model van de Auping voor staat: stevige kwaliteit die generaties lang meegaat. 

Je kunt kiezen uit naturel eiken en 5 beits kleuren. Daarnaast heb je keuze uit 14 stofgroepen, hier zit altijd wel de kleur tussen die u zoekt. Zo creërt u de sfeer die bij jou past!

Nederlandse ontwerper Johan van Hengel verteld je graag meer over het ontwerp.

"Tijdens het ontwerpen heb ik gefocust op ingetogen luxe, functionaliteit en geborgenheid. Voor mij zit luxe ook in het gebruik van hoogwaardige en natuurlijke materialen; vandaar de keuze voor massief eikenhout. 

De afgeronde hoeken voelen zacht en stralen vakmanschap en kwaliteit uit. Er onstaat mooie gelaagdheid doordat de tafeltjes aan het bed vastzitten en de zachte kussens van het brede hoofdbord rusten op het houten plateau. Dat zorgt voor balans in dit tijdloze ontwerp." 

Vanaf prijs berekend in de maat 180x200 cm, hoofdbord en loungekussens in stofklasse A, vlakke spiraalbodems en inizio matrassen. 

Van € 12.950,-

Voor € 11.007,50

Kenmerken

Materiaal massief eikenhout
Kleur 6 kleuren
Merk Auping
Categorie Bedden