Beddenwinkel regio Kapelle

Wilt u uw slaapkamer een opfrisbeurt geven? Heeft u last van nek- of rugklachten? Of is uw bed gewoon aan vervanging toe? Bij De Schipper Slapen & Meer in Goes vindt u een groot assortiment bedden, slaapkamerinrichtingen en beddengoed. In onze beddenwinkel vindt u voor iedere smaak een mooie slaapkamer. Of u nu van modern of klassiek houdt: er zit altijd een bed voor u bij!

Ophaalservice

We vinden het bij De Schipper Slapen & Meer in Goes heel belangrijk dat iedereen een goede nachtrust heeft. Daarom willen we graag zoveel mogelijk mensen helpen bij het kiezen van de juiste matras. Kunt u zelf moeilijk naar onze beddenwinkel komen, bijvoorbeeld omdat u slecht ter been bent of omdat u geen auto hebt? Dan halen we u graag thuis op om u onze showroom te laten zien en u te adviseren over het beste slaapsysteem voor u! Indien u dat wenst, kunnen we ook bij u thuis uw slaapsituatie bekijken. Deze ophaalservice is gratis voor mensen uit de wijde omgeving, onder meer voor mensen uit de regio Kapelle. We zetten nét een stapje verder om uw nachtrust te verbeteren.

Advies op maat

In onze beddenwinkel hebben we de beschikking over speciale apparatuur om u te kunnen voorzien van een gratis advies op maat. In onze Ergosleep-slaapcabine bepalen we uw unieke slaap-DNA, waarmee we u kunnen adviseren over het beste bed en de ideale matras voor u. Dankzij dat advies weet u zeker dat u een bed heeft waarop u geniet van een goede nachtrust. In onze beddenwinkel vindt u een ruim aanbod aan verschillende bedden en matrassen, dus er is altijd een bed dat bij uw slaap-DNA past.

Alleen de beste merken

In de beddenwinkel van De Schipper Slapen & Meer vindt u alleen bedden, matrassen, slaapkamermeubelen, accessoires en bedmode van de allerbeste merken, zoals Auping, Mahoton, Cinderella, Ergosleep en Nolte. Wij vinden het belangrijk dat u jarenlang plezier heeft van uw aanschaf. Daarom verkopen wij alleen artikelen van de allerhoogste kwaliteit, die lang meegaan.

Kom langs bij De Schipper Slapen & Meer

In onze beddenwinkel kunt u veel verschillende bedden en slaapsystemen bekijken. Voor iedere smaak vindt u bij ons het juiste bed. Kom dus gerust een keertje langs om onze showroom te bekijken. Wilt zeker weten dat u een advies op maat krijgt? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs, zodat we ruim de tijd kunnen nemen om u te adviseren. Zien we u snel in Goes?