Auping matras Elysium

Door het ontbreken van schuim en latex is Elysium een buitengewoon goed ventilerend matras en 100% circulair. Ze hebben bewust gekozen voor het gebruik van polyester. Niet alleen omdat dit het meest geschikte materiaal is om een circulair matras van te maken, maar ook omdat het - in tegenstelling tot bijvoorbeeld katoen - geen vocht opneemt. Het zorgt ervoor dat je matras niet broeierig aanvoelt en je het dus ook niet zo snel warm krijgt ’s nachts.

Auping Elysium is niet alleen gemaakt met liefde en aandacht voor de wereld, maar ook met aandacht voor jou. Voor jouw lichaam. Daarom is Auping Elysium beschikbaar in vier verschillende varianten, met elk een andere zonering: de bodytypes. Bij bodytypes draait alles om de verhouding van je schouders en je heupen ten opzichte van je taille. Zo onderscheiden we bodytype X, Y, A en I.

Auping Elysium is verkrijgbaar in 4 bodytypes (X, Y, A en I) en 3 hardheden (soft, medium en firm). Er is dus altijd een matras dat perfect bij jouw lichaam past. We ontdekken graag samen met u, wat er het beste bij u past!

 

Vanaf prijs is gebasseerd op een Elysium matras van 90x200 cm.

Vanaf € 1.495,-

Kenmerken

Comfort Soft, medium en firm
Materiaal Pocketveer gecombineerd met polyester
Hoogte 23,5 cm
Merk Auping
Categorie Matrassen