Zo doet u een slaaptest van Ergosleep

Wordt u vermoeid wakker? Met de slaaptest van Ergosleep maakt u een einde aan slapeloze nachten! Deze unieke technologie meet wat voor matras perfect is voor u. Wit u een matras op maat, dan nodigt De Schipper Slapen & Meer u uit voor de Ergosleep slaaptest.

Aanvraag ergonomisch matras

Vóór u de slaaptest van Ergosleep kunt doen, zal u eerst een persoonlijk gesprek aangaan met slaapadviseurs Hanjo of Kylie. Hier wordt gekeken naar uw slaapgewoontes, wat de eigenschappen zijn van uw bed en uw persoonlijke voorkeuren op het gebied van slaapproducten. Deze factoren worden vooraf aan de slaaptest gemeten.

Doe de slaaptest

Om uw persoonlijke slaapervaring te verbeteren, zijn er verschillende factoren die meespelen. Maar de belangrijkste is het hebben van het juiste matras. Om een zo goed mogelijke meting te doen van de manier waarop u slaapt, wordt uw postuur, wervelkolom en uw houding in kaart gebracht. Dit doen wij door middel van onze belevingsstudio.

In de belevingsstudio van De Schipper Slapen & Meer werken wij met de slaaptest van Ergosleep. Dit systeem bestaat uit een meetcabine waarin u in slechts acht minuten uw Digitale Nachtrust Analyse (DNA) laat vaststellen. Terwijl u aan het relaxen bent in de cabine, berekent de software uw slaap-DNA. Dit slaap-DNA kan vervolgens gebruikt worden om een matras samen te stellen dat volledig aan uw houding is aangepast.

Bestel een matras

Uit het slaap-DNA blijkt onder andere wat voor lighouding uw voorkeur heeft, wat de stand is van uw wervelkolom, waar drukplekken zitten en op welke plekken u ondersteuning nodig heeft. De slaapadviseurs van De Schipper Slapen & Meer geven u advies op maat, waarin de mogelijkheden aan u worden toegelicht en er rekening wordt gehouden met uw budget. Na afloop van de test kan er een persoonlijk matras worden samengesteld. Dit matras is afgestemd op uw lichaamsbouw en -gewicht, uw lighouding, uw slaapgewoonten en eventuele lichamelijke klachten.

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Ergosleep slaaptest? Bekijk dan de introductievideo of neem contact met ons op. Zo ontdekt u direct waarom onze slaaptest een verschil zal maken voor uw nachtrust. U kunt ook direct een afspraak maken met één van de slaapadviseurs van De Schipper Slapen & Meer. Zij helpen u graag met het vinden van het juiste matras.

Ergosleep slaapcabine

Laat uw slaap-DNA #GRATIS# opmeten

Laat uw slaap-DNA GRATIS opmeten

In 5 stappen naar een gezonde nachtrust.

  1. Persoonlijk gesprek

  2. De Slaaptest

  3. Persoonlijk advies

  4. Eigen stijl

  5. Service nazorg