De juiste matras bij rugklachten

Heeft u last van rugklachten, zoals een pijnlijke rug, aanhoudende spierpijn of stramme spieren of gewrichten? Dan kunt u hier veel hinder van ondervinden in het dagelijks leven. Het lukt u bijvoorbeeld niet om te bukken, auto te rijden of een ronde te fietsen. In deze gevallen is het verstandig om naar uw matras te kijken. Met de juiste matras kunnen rugklachten afnemen of zelfs helemaal verdwijnen. Lees er hier meer informatie over.

Oorzaken van rugklachten

Rugklachten kunnen heel verschillende oorzaken hebben. Zo kan overbelasting, een verkeerde houding, een hernia of een vergroeiing zorgen voor pijnklachten. Het is belangrijk om eerst de oorzaak van uw rugpijn te achterhalen, bijvoorbeeld door een consult bij uw huisarts, fysiotherapeut of behandeld arts. Is de oorzaak van uw rugklachten duidelijk, dan kunt u de klachten verminderen met een nieuw matras. Dit is een matras op maat!


Persoonlijk adviesgesprek en slaaptest

De Schipper Slapen & Meer is een beddenspeciaalzaak in Goes. Wij hebben jarenlange ervaring in het geven van deskundig slaapadvies, zoals slaapadvies bij rugpijn. In een persoonlijk adviesgesprek bespreken wij uw pijnklachten en vragen naar uw wensen voor een nieuw matras. Vervolgens voeren wij de Ergosleep slaaptest bij u uit. Acht minuten lang ligt u in een speciale cabine, waarna wij weten wat uw SLAAP-DNA® is. Uw SLAAP-DNA® geeft inzicht in uw lighouding, de stand van uw wervelkolom en de aanwezigheid van drukplekken. Zo kunnen wij exact meten waar u extra ondersteuning nodig heeft.

Matras op maat
Aan de hand van uw SLAAP-DNA® kunnen wij u een matras op maat adviseren. Dit matras is afgestemd op uw postuur, uw slaaphouding en uw eventueel aanwezige klachten. Dit matras is een persoonlijk matras: het matras ondersteunt uw lichaam op de juiste punten en kan zo pijnklachten verlichten of zelfs helemaal wegnemen! Benieuwd wat De Schipper Slapen & Meer voor u kan betekenen? Kom vrijblijvend langs in onze showroom in Goes of maak een afspraak voor een adviesgesprek. Zo hebben wij alle tijd voor uw Ergosleep slaaptest en het geven van een matrasadvies op maat.