Nieuws

Ervaar Ergosleep bij 't Veersch Logement!

Wie in de Ergosleep belevingsstudio van de Schipper Slapen & Meer in Goes zijn persoonlijke slaap DNA achterhaalt, ontdekt dat optimaal slaapcomfort mogelijk is. Toch kan de beslissing om te kiezen voor een Ergosleep slaapsysteem met wat twijfels gepaard gaan. Om die reden bieden Hanjo en Sylvia de Schipper de mogelijkheid om het Ergosleep slaapsysteem te ervaren bij B&B 't Veersch Logement. “Je kunt daar op een ontspannen manier ontdekken hoe weldadig een goede nachtrust is.”

Ervaar Ergosleep bij  't Veersch Logement

Marco en Matty Walhout zijn recent gestart met hun B&B 't Veersch Logement in Koudekerke. Op buitenplaats Der Boede, het indrukwekkende landgoed aan de rand van Koudekerke, bouwden zij hun moderne woonboerderij annex bed & breakfast. Deze bestaat uit een inpandige gastenkamer en een volledig uitgeruste guesthouse op het royale erf. “Eigenlijk bieden we een B&B&B, want onze gasten hebben twee Giant e-bikes tot hun beschikking”, vertelt Marco lachend. “Uit ervaring weten we dat in B&B’s het bed vaak ‘het kind van de rekening’ is. Dat is niet onze insteek. Integendeel! We willen een optimale ervaring bieden en daarbij horen premium bedden. Toen we kennismaakten met de Ergosleep belevingsstudio en zo ons slaap-DNA ontdekten, waren we ervan overtuigd dat we ook in onze B&B Ergosleep slaapsystemen wilden.”

Ergosleep slaapsystemen ervaren

Hanjo en Sylvia zijn al even enthousiast over de ontmoeting in hun slaapspeciaalzaak in Goes. “De manier waarop Marco en Matty vormgeven aan hun gastvrijheid is indrukwekkend. Alles is met zorg en liefde ingericht, met oog voor detail.” Juist door deze professionele herkenning was een samenwerking een logisch gevolg. “De Ergosleep slaapsystemen bij B&B 't Veersch Logement passen bij de hoogstaande kwaliteit die Marco en Matty nastreven. In samenspraak hebben we ervoor gekozen om twee single bedden van 2.20 meter en een tweepersoonsbed van 2.10 meter te plaatsen. Ook de matrastypen variëren. We hebben gekozen voor de 750 en 950 variant. Daarmee benaderen we ‘de gemiddelde gast’ zo goed mogelijk en is een overnachting een uitstekende manier om het comfort van deze slaapsystemen te ervaren. Dat maken we graag mogelijk door de overnachtingskosten (2 nachten) te vergoeden, zodra iemand besluit over te gaan tot aanschaf van een compleet slaapsysteem.”

 

Smaakvolle B&B

Inmiddels maken Marco en Matty een vliegende start met hun B&B. Zo centraal op Walcheren valt deze overnachtingsmogelijkheid bijzonder in de smaak. Op de bekende boekingswebsites vallen gasten voor het optimale comfort. Niet alleen blinken ze uit met de e-bikes, óók de sunshowers en de beautysalon vallen in de smaak evenals de luxe, stijlvolle inrichting en de vele mogelijkheden om Walcheren te ontdekken