Nieuws

Met een goed advies slaap je beter

Iedereen die weleens in een webshop koopt, weet dat het niet eenvoudig is om iets goeds te kopen. Het is te groot, de kleur valt tegen of het zitcomfort is niet wat je verwachtte.

Zolang dat een t-shirt is, is dat niet zo erg. Anders wordt het als het gaat om een nieuw bed. Dan kun je niet zonder professioneel advies en uitgebreid uitproberen. Juist dat bieden de slaapadviseurs van De Schipper Slapen & Meer.

Persoonlijke aandacht en vrijblijvend advies; dat is de kracht van De Schipper Slapen & Meer in Goes. Wie de reviews leest, begrijpt dat dit misschien wel de beste slaapspeciaalzaak van Zeeland is. De ruim driehonderd beoordelaars geven de slaapadviseurs namelijk gemiddeld een cijfer van 9,9. Hanjo de Schipper reageert bescheiden. “Wat we doen, vinden we zelf eigenlijk heel normaal. We nemen de tijd voor mensen. Je hebt al snel twee tot drie uur nodig om tot een goede, weloverwogen keuze te komen. Zomaar op internet roepen dat je de beste bedden verkoopt, werkt naar mijn idee niet. Het beste bed is het bed dat optimale nachtrust biedt. Dat heeft te maken met lichaamsbouw, lichaamsgewicht en slaaphouding. Dat brengen wij eerst allemaal nauwkeurig in kaart.”

Inzicht in jouw persoonlijke Slaap-DNA

Hanjo spreekt in dit geval van je persoonlijke Slaap-DNA. Daarbij speelt de Ergosleep belevingsstudio een belangrijke rol. “We nodigen mensen altijd vrijblijvend uit om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Dat kan alleen, maar natuurlijk ook samen. In de acht minuten dat je in studio ligt, wordt je Slaap-DNA gemeten. Daar komt een advies uit voor het best passende matras en voor de beste instelling van de lattenbodem of boxspring. Het voordeel daarvan is dat we gericht kunnen adviseren. In plaats van dertig matrassen te proberen, hebben we nu een belangrijke leidraad, waarmee we een uitstekende voorselectie kunnen doen. Zo helpen we bij het maken van een goede keuze, die optimaal aansluit bij je eigen lichaamstype. Deze persoonlijke klantbenadering werkt natuurlijk veel beter dan internet, waarbij iedere aanbieder suggereert het beste bed in huis te hebben.”

Ruim 80 slaapkameropstellingen

De showroom van De Schipper Slapen & Meer is perfect uitgerust om keuzes te maken. Je vindt er zeker tachtig slaapkameropstellingen. Het ene bed nog mooier dan het andere. Ook hier zie je dat er met liefde en aandacht gewerkt wordt. “We hebben zowel beneden als boven bedden staan; boxsprings, ledikanten en andere slaapkamer meubelen. We kijken samen rond en luisteren naar wat je belangrijk vindt.” Wie eenmaal een keuze heeft gemaakt, kan vertrouwen op nachtrustgarantie. “Bij Auping en Ergosleep matrassen kunnen we tot drie maanden na de aankoop de matrassen nog ombouwen”, legt Hanjo uit. “Interesse? Maak eens een afspraak! We kijken graag wat we voor jouw nachtrust kunnen betekenen.”

Bron: Woon in Zeeland