Nieuws

Een hoofdkussen thuis testen bij De Schipper slapen en meer

Voor veel mensen is het perfecte hoofdkussen vinden een hele opgave.

Bij De Schipper slapen en meer maken we dat gemakkelijker voor u!

Denk je het juiste kussen gevonden te hebben, belandt het na een aantal nachten erop geslapen te hebben alsnog in de kast.

Want…. Te dik, te dun, te warm of geen ondersteuning.

Veel van onze klanten hebben een aantal kussens in de kast liggen en zo wordt het steeds moeilijker om tot aankoop van een ander kussen over te gaan.

Dat willen we graag voorkomen. Want het juiste hoofdkussen is als de kers op de taart als het om lekker slapen gaat! Naast uw matras en bedbodem heeft het hoofdkussen een hele belangrijke functie! Het zorgt voor een juiste houding en ontspanning van de nek en schouderbladen.

Daarom hebben we in de eerste plaats keuze uit een ruim assortiment hoofdkussens. Verschillende materialen, vormen, hoogtes en hardheden en daarnaast met verschil in weerstand. Denk daarbij aan soepel, medium of stevig. Maar omdat wij van mening zijn dat niets zo persoonlijk is als een hoofdkussen willen we ook graag dat u het kunt uitproberen!

Dan kunt u dit eerst 7 dagen thuis proberen met een test kussen voordat u het direct hoeft te kopen. Na een week testen kunt u het dan altijd nog ruilen voor een dikker, dunner, soepeler of harder kussen. Omdat u altijd thuis op uw eigen matras moet kunnen ervaren of het kussen goed aanvoelt.

Als je tevreden bent over het testkussen kunt u deze omruilen voor een nieuwe. Daar hebben we natuurlijk ook een bijpassende molton en sloop voor. Ook voor de vormkussens met bijvoorbeeld een schouderuitsparing.

Zo hebben we ons meest verkochte hoofdkussen het Ibiza hoofdkussen, deze is gemaakt van natuurlatex voor een goede ondersteuning, ventilatie, blijvende veerkracht en een ergonomische houding. Ook het Florence hoofdkussen wordt erg gewaardeerd, het is gemaakt van traagschuim voor drukverlaging, goede ondersteuning en een ergonomische houding. 

U bent welkom u te laten adviseren en het juiste en lekkerste kussen mee naar huis te nemen. En als laatste ook goed te beseffen dat de levensduur van een hoofdkussen ongeveer 3/5 jaar is. De ondersteuning neemt af en is het vanuit hygiënisch oogpunt ook tijd om het te vervangen!