Nieuws

Uw persoonlijke slaap-DNA van Ergosleep

Als je bij De Schipper slapen en meer vraagt, wat is goed slapen? Dan leggen we je uit dat het belangrijk is dat je je lichaam op de juiste manier de ruimte geeft in je matras. Zo voorkom je drukpunten op je schouders en heupen en creëer je voldoende ondersteuning in je onderrug.

We nemen je graag mee hoe we dit doen...

We kijken eerst naar uw persoonlijke wensen en naar eventuele klachten waar we rekening mee moeten houden. We starten daarna met de meting van Ergosleep voor uw persoonlijke slaap-DNA. Hier hebben we een speciale cabine voor waar je alleen of met uw partner gebruik van kunt maken. Hier worden uw drukpunten doormiddel van sensoren onder de lattenbodem in rug- en zijligging gemeten. Hierdoor kunnen wij in één oog opslag zien welke plekken bij u de ruimte mogen krijgen in het matras.

Dit stellen wij in bij de bedbodems van Ergosleep. Dit kan een lattenbodem zijn, maar ook een boxspring. Er zijn 12 punten die je los van elkaar hoger en lager kunt zetten. Hierdoor kunnen we inspelen op de breedte van uw schouders en uw heupen. Hier zoeken wij een matras bij die past bij uw lengte, gewicht en persoonlijke voorkeur.

  

Naast de bedbodem en het matras is het natuurlijk ook belangrijk hoe het bed er uit komt te zien. We kijken met u mee welk bed het beste bij uw wensen past. Alles wat wij in de winkel hebben staan is leverbaar in andere kleuren, hoogtes, maten en is er keuze in verschillende hoofdborden. Daardoor zit er altijd wat bij wat bij u en uw slaapkamer past.

Een adviesgesprek + slaap-DNA meting is kosteloos en hier trekken we minimaal 2 uur voor uit. Als u er zeker van wilt zijn dat we alle tijd voor u hebben, is het aan te raden om een afspraak te maken. We zijn te bereiken op 0113-850872 of via info@slapenenmeer.nl.

Dinsdag t/m vrijdag zijn we geopend van 10.00 u tot 17.30 u en op zaterdag zijn we geopend van 10.00 u tot 17.00 u. Wij hebben geen koopavond, maar in overleg kunnen wij op iedere avond een afspraak inplannen.