Nieuws

Slimme auping spiraalbodem

Een slim bed denkt met u mee! Ben je benieuwd wat je allemaal kan met de elektrisch verstelbare spiraalbodems van Auping? Ik vertel er graag meer over.

Bediening

Aller eerst is de bediening van Auping veranderd. De bediening is nog steeds makkelijk in gebruik maar ze hebben er een aantal dingen aan toegevoegd. Zo heb je nu 3 memory standen op de bediening waardoor je met 1 druk op de knop naar jouw favoriete positie kunt gaan. Zo kun je gemakkelijk de posities opslaan voor als u een boek leest, tv kijkt, ontbijt op bed of als je altijd wat met de benen of het hoofdeinde omhoog slaapt.

Slim

De Auping connect app verbind de telefoon met de bodem waardoor je nog meer functies krijgt. Nooit meer zoeken naar uw afstandsbediening? Je kunt jouw bed namelijk verstellen met je smartphone. Verder heb je een anti-snurk functie en je kunt hem koppelen met google home. Hier vertellen we je graag meer over in onze winkel!

Je kunt al gebruik maken van de slimme functies met een 1-motorige spiraalbodem. Je kunt dan alleen de rug elektrisch verstellen en het voeteind kan je met de hand verstellen.

Een 2-motorige spiraalbodem kan je zowel bij de rug als de benen elektrisch verstellen. Door de knie knik word je ondersteund vanuit de knieën voor een ontspannen gevoel in de benen.

De 3-motorige bodem heeft hier nog een extra nekondersteuning bij. Dit geeft net het extra duwtje om de nekspieren optimaal te ontspannen tijdens het lezen of tv kijken.