Zorgbedden van De Schipper Slapen & Meer

Een zorgbed koopt u niet vanwege het uiterlijk, maar vooral omdat het noodzakelijk is. U kiest dan ook een zorgbed met de juiste functies voor zowel u als uw zorgverleners. Dit betekent echter niet dat uitstraling geen rol mag spelen. Het vinden van zorgbedden met de juiste functionaliteit en een luxe uitstraling begint bij De Schipper Slapen & Meer!

Meer dan comfortabele zorgbedden

Zorgbedden staan bekend om functionaliteit en comfort, maar hebben qua uiterlijk vaak een ‘ziekenhuisgevoel’. Daar wordt niet iedereen even blij van. In zorginstanties wordt dan ook een huiselijke sfeer gecreëerd voor patiënten. Met een degelijk zorgbed creëert u het warme ‘thuisgevoel’ zonder functionaliteit te verliezen. In uw eigen slaapkamer kunt u zich, door middel van het juiste zorgbed, gewoon thuis blijven voelen.

Makkelijk te bedienen zorgbedden

Bij een zorgbed (of hoog-laagbed) staat functionaliteit voorop. In de meeste gevallen is een zorgbed gericht op een specifiek probleem. Het zorgbed kunt u aanpassen in hoogte of aan de houding die het beste bij u past. Maar de aanschaf van een zorgbed kan ook vanuit een preventief oogpunt worden gedaan. Zo kunt u een langere tijd zelfstandig blijven, ongeacht of u een fysieke beperking heeft of niet.

Advies over zorgbedden

Wanneer u zoekt naar een comfortabel zorgbed in de regio Zeeland, dan begint u bij De Schipper Slapen & Meer. Onze collectie zorgbedden is perfect voor wanneer u zorg in uw slaapkamer of aan uw eigen bed nodig heeft. Wij hebben een breed aanbod aan zorgbedden in onze collectie die, naast functioneel, ook bijzonder smaakvol zijn. Onze adviseurs denken graag met u mee over de mogelijkheden van deze bedden.

Vind uw zorgbed

Benieuwd wat een zorgbed voor u kan betekenen? Neem dan contact op met De Schipper Slapen & Meer of kom langs in onze beddenspeciaalzaak in Goes. Bij ons bent u van harte welkom om de voordelen te ervaren van een zorgbed. Onze verkoopadviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Advies

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een nieuw bed. Plan een bezoek aan onze showroom.