Ergosleep boxspring met comfort lift

zorgbed

Voor wie opzoek is naar het comfort van een boxspring met nog meer doorgedreven ergonomie en gebruiksgemak, ontwikkelden ze de Ergosleep comfort lift. Zonder daarbij de Ergosleep esthetiek uit het oog te verliezen natuurlijk. Want ook dit comfort bed kan samengesteld en aangekleed worden volgens uw eigen smaak. 

De Comfort lift is volledig aanpasbaar in de hoogte. Met de draadloze afstandsbediening kunt u het bed makkelijk instellen op zithoogte zodat u er gemakkelijker in en uit kunt stappen. En op de maximale hoogte van het bed (81 cm excl. matras) kunt u eenvoudig iemand verzorgen of zelf verzorgd worden. Ook het bed opmaken wordt zo een stuk comfortabeler. Zowel rug-, hoofd- en benengedeelte zijn apart te bedienen. Dat zorgt ervoor dat u kunt liggen en zitten in alle mogelijke houdingen.

Het doel van de Comfort lift: zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Zonder daarbij in te leveren op comfort.

De prijs is berekend in de maat 90x210 cm excl. matras en hoofdbord (stofklasse first)

 

Vanaf € 4.000,-

Maak uw boxspring compleet met de toebehoren van Ergosleep zoals een infuuszakhouder, onrusthek, papegaaiset, uitstaphulp, urinezakhouder en zorgwielen. 

Kenmerken

Comfort Zorg bed
Merk Ergosleep
Categorie Boxsprings