Ergosleep Zeeland

Test het zelf in onze showroom in Goes

Ieder mens is anders. Gewicht, lengte, voorkeurshouding: het telt allemaal mee. Ergosleep maakt bedden op maat. Slapen & meer is de exclusieve dealer van Ergosleep in Zeeland. Dit betekent dat u bij ons langs kunt komen om uw SLAAP-DNA te laten bepalen.

Een Ergosleep bed bestaat uit een lattenbodem met matras of een boxspring. De matrassen van Ergosleep bestaan uit verschillende comfortzones, die het lichaamsgewicht opvangen. Dit kan per persoon worden ingesteld. Als het lichaam op een bepaald punt dieper wegzakt in het matras, dan krijgt het lichaam juist daar meer steun. Ook zijn er diverse materialen beschikbaar, zoals latex, pocketveren en koudschuim. Kiest u liever voor een koel en zacht matras? Of houdt u van een stevig matras?

Slapen in een Ergosleep bed is te vergelijken met overnachten in een vijfsterrenhotel. Een ongekende ervaring, waarbij er aan alle ergonomische verwachtingen wordt voldaan. Slapen op een goed matras kan rugklachten of apneu voorkomen. Ook onrustig slapen of overmatig transpireren kan voorkomen worden met een kwaliteitsmatras.

Benieuwd naar het Ergosleep gevoel? Kom naar de showroom van Slapen & meer in Goes. We hebben een speciale cabine waar uw SLAAP-DNA wordt bepaald. Na de slaaptest - die ongeveer 30 minuten duurt - weet u welk matras bij u past. De slaaptest is 100% vrijblijvend.Bij Slapen & meer hebben we ook bedden van andere topmerken, zoals Auping, Wonderland en Wellington, in verschillende prijsklassen. Binnen uw budget gaan we op zoek naar de perfecte oplossing en het beste slaapcomfort. We adviseren om een afspraak te maken. Op zaterdag is het vaak drukker. We geven u graag persoonlijke aandacht en laten u de mogelijkheden zien van onze bedden.

Hopelijk tot snel in de showroom van dé Ergosleep-dealer van Zeeland!