De juiste boxspring bij rugklachten

Heeft u rugklachten, zoals een pijnlijke rug, aanhoudende spierpijn of stramme of stijve spieren? Dit kan u beperken in uw dagelijkse bezigheden. Zo kunt u moeite hebben met bukken, fietsen, autorijden of slapen. Met een matras of boxspring van De Schipper Slapen & Meer kunt u uw rugklachten verminderen of zelfs helemaal wegnemen. Lees hier meer informatie!

Oorzaak van uw rugklachten
Rugpijn is een van de meest voorkomende soorten pijn: vier op de vijf volwassenen heeft weleens last van een pijnlijke rug. Het bed is meestal niet de oorzaak van het rugprobleem: veelal wordt de pijn veroorzaakt door overbelasting, een verkeerde houding, een hernia of een vergroeiing. Bezoek een huisarts of fysiotherapeut wanneer u de oorzaak wilt achterhalen en een behandeling wilt starten. Is de oorzaak duidelijk, dan kunt u met een nieuw en degelijk matras de pijn verlichten of zelfs helemaal wegnemen.
 

Adviesgesprek en Ergosleep slaaptest
De Schipper Slapen & Meer is een slaapkamerspeciaalzaak in de Zeeuwse stad Goes. Wij hebben meer dan tachtig jaar ervaring in het adviseren en aanmeten van boxsprings bij rugklachten. Hoe wij te werk gaan? Allereerst nodigen wij u uit voor een persoonlijk adviesgesprek. Hierin onderzoeken wij uw wensen en onderwerpen u aan de Ergosleep slaaptest. Acht minuten lang ligt u in een speciale cabine, waarna wij uw weten wat uw SLAAP-DNA® is. Aan de hand van uw SLAAP-DNA® kunnen wij u een boxspring op maat adviseren. Deze is afgestemd op uw postuur, uw slaaphouding en uw eventuele rugklachten.


Bezoek onze beddenspeciaalzaak in Goes
Loopt u rond met rugklachten en bent u op zoek naar een nieuw bed dat verlichting zal bieden bij uw klachten? Laat u voorlichten door de adviseurs van De Schipper Slapen & Meer! In een persoonlijk adviesgesprek achterhalen zij uw klachten. Aan de hand hiervan zullen zij u de juiste boxspring adviseren. Kom vrijblijvend langs in onze showroom of maak een afspraak voor een adviesgesprek op maat!