Nieuws

Onze Auping studio is vernieuwd!!

Welkom in onze vernieuwde Auping studio!

Ik neem u graag mee in het advies wat wij wekelijks aan onze klanten mogen geven!

 

 

Matras advies

Aan de hand van uw wensen, klachten, lichaamsbouw (bodytype), lengte en gewicht stellen we eerst samen met u vast welk matras het beste bij u past. Dit doen we door u enkele matrassen te laten ervaren. We letten er dan op of uw heup en/of schouder goed de ruimte krijgt in het matras zodat uw ruggenwevels in zij- en rugligging in een rechte lijn lopen. Dit zorgt voor ontspanning en een beter herstel van de tussenwervels. 

Stel uw droombed samen

Is niet alleen uw matras, maar ook uw ledikant of boxspring aan vervanging toe? Dan kijken we na het bepalen van het matras graag met u mee voor uw droombed! We hebben alle ledikanten en boxsprings van Auping in de winkel staan. Die kunnen natuurlijk in heel veel kleuren en combinaties. We helpen u daarom graag om uw droombed samen te stellen. Na het bepalen van het model, de juiste maat, de juiste kleur (u kunt de stalen ook altijd even mee naar huis nemen om te kijken) en het matras kunnen we deze samenstellen op het beeldscherm van Auping. Dit geeft u een mooi beeld van hoe het bed er uit komt te zien!

Natuurlijk is dit gesprek vrijblijvend! We nemen graag de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u er altijd nog een nachtje over kunt slapen! 

Hanjo en Nando komen deze dan zonder extra kosten bij u bezorgen en monteren tot op de slaapkamer!