Nieuws

Essential ledikant van Auping bestaat 10 jaar!

Ter ere van het 10-jarig jubileum brengt Auping deze iconische gele uitvoering nu terug als Limited edition, in een iets meer ingetogen, zachtere kleur geel: Sunny yellow

Essential ledikant Auping

Dit jaar bestaat het Auping Essential bed 10 jaar. De Auping Essential werd in 2012 ontworpen door het Berlijnse designerduo Köhler Wilms en werd toen uitgebracht in een felgele kleur.

Ter ere van het 10-jarig jubileum brengt Auping deze iconische gele uitvoering nu terug als Limited edition, in een iets meer ingetogen, zachtere kleur geel: Sunny yellow.

Deze Limited edition is 3 maanden beschikbaar, vanaf 1 oktober tot en met 31 december 2022.

Recyclebaar

Het Essential ledikant is het eerste bed ter wereld dat volledig recyclebaar is. Het ledikant wordt in de fabriek in Deventer zelfs deels met de hand gemaakt. Van eerlijke materialen uit de buurt. Het hoofdbord en de zijtafeltjes zijn gemaakt van hout. De poten en het frame worden gemaakt van gerecycled aluminium. Ook is het ledikant makkelijk demontabel zonder kwaliteitsverlies. Dat moet wel goed liggen!

 

Rust

Het bed is dus volledig recyclebaar. Maar dat is niet het enige rustgevende aan dit bed. Door de verfijnde en minimalistische vormen past dit bed namelijk subtiel in elke kamer. Het moderne Scandinavische design is overal doorgevoerd. Tot in de taps toelopende poten. Je rust al uit door er alleen maar naar te kijken!

 

Veilig

Door het gebruik van ronde vormen van het hoofdbord krijg je een veilig en beschut gevoel. Het hoofdbord loopt ook iets schuin naar achter. Lekker om tegenaan te kruipen. Naast het hoofdbord komen de ronde vormen ook terug in de bijpassende tafeltjes en de taps toelopende poten.

 

Kleuren

Maak de Essential jouw droombed door de juiste kleuren toe te passen! Waar word je blij van? Auping heeft mooie rustige tinten maar je kunt er ook voor kiezen om het bed een aanwezige kleur te geven. Of combineer meerdere kleuren voor een speels effect. Je kunt kiezen uit deze kleuren: Pure white, sand beige, warm grey, blush, dusty red, cool grey, royal blue, night blue, pine green en deep black.

Wil je niet alleen een bijzonder mooi design, maar ook een bijzonder mooie kleur? Kies dan voor de Limited edition: Sunny Yellow! Deze kleur kan je combineren met bruintinten, aardetinten of juist met andere felle kleuren voor een vrolijk geheel.

 

Gestoffeerd

Ga je voor een gelakt hoofdbord zodat je het gemakkelijk af kunt nemen met een vochtige doek. Of wil jij je bed een warmere uitstraling geven door het aluminium frame te combineren met een gestoffeerd hoofdbord.. Het kan allebei!