Beddenzaak regio Yerseke

Een nieuwe slaapkamer kiezen is heel persoonlijk. Misschien gaat u op zoek naar een nieuw bed vanwege pijnklachten, zoals rugpijn. Wellicht gaat u verhuizen naar een grotere of juist kleinere woning in Yerseke, die u mooi aan wilt kleden met een heel nieuwe slaapkamerinrichting. Of misschien wilt u gewoon eens iets heel anders. Naar wat voor bed, matras, lattenbodem of meubel u ook zoekt: beddenzaak De Schipper Slapen & Meer in Goes heeft ‘t. U vindt bij ons een grote variatie aan stijlen, merken en uitvoeringen.

Alleen de beste merken

Bij De Schipper Slapen & Meer krijgen alleen bedden, matrassen en beddengoed van de allerbeste merken een plaatsje in de collectie. Want wij vinden dat u kwaliteit mag verwachten en dat u jarenlang plezier moet hebben van uw aankoop. Nachtrust is immers van groot belang voor de gezondheid. Daarom vindt u in onze beddenzaak alleen de allerbeste merken, zoals Auping, Ergosleep, Wonderland en Bella Donna.


Voor heel Zeeland

De Schipper Slapen & Meer in Goes is dé beddenzaak voor heel Zeeland. Ook mensen uit Yerseke die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardig bed weten ons te vinden. Bent u wat slechter ter been of heeft u geen auto of rijbewijs? Dan kunnen we u, indien u dat wenst, thuis ophalen voor een bezoek aan onze beddenzaak. Ook kunnen we dan ook bij u thuis uw slaapsituatie beoordelen om u nog beter te kunnen adviseren. Deze service is voor inwoners van Yerseke en omgeving gratis, want wij vinden dat iedereen een goede nachtrust verdient.  

 

Persoonlijk advies

Lekker slapen begint bij een goed bed en een goede matras. In de Ergosleep-slaapcabine in onze beddenzaak kunnen wij uw unieke slaap-DNA bepalen en u aan de hand daarvan voorzien van een gratis persoonlijk advies over de beste matras en bedbodem voor uw wensen. Zo weet u zeker dat u een matras heeft die voldoet aan uw specifieke wensen en eisen. Daardoor wordt u uitgerust wakker en haalt u meer uit uw dag!

 

Zien we u snel?

Bij De Schipper Slapen & Meer doen we er alles aan om u de beste slaapervaring te bieden. Daarom verwelkomen we u binnenkort graag in onze beddenzaak. U kunt gewoon binnenlopen of van tevoren een afspraak maken met een van onze verkoopadviseurs, zodat u zeker weet dat we alle aandacht en tijd voor uw wensen hebben. Zien we u snel in onze beddenzaak in Goes?