Beddenzaak regio Middelburg

Heeft u pijnklachten, bijvoorbeeld rugpijn of nekpijn? Gaat u verhuizen? Of wilt u gewoon uw slaapkamer eens geheel opnieuw inrichten? Dan is beddenzaak De Schipper Slapen & Meer in Goes voor u de plek om op zoek te gaan naar een nieuw bed! Onze ervaren experts voorzien u van een gratis persoonlijk advies op maat en onze service is onovertroffen. Wij vinden het belangrijk dat u geniet van een goede nachtrust.

Beddenspeciaalzaak voor heel Zeeland

De Schipper Slapen & Meer in Goes is dé beddenzaak voor heel Zeeland. Al jarenlang weten mensen uit de omgeving van Middelburg ons te vinden wanneer ze op zoek gaan naar een nieuw bed of een nieuwe matras. Niet zo gek, want we hebben een heel groot assortiment bedden en toebehoren van de allerbeste merken. U koopt bij onze beddenzaak dus altijd een product van hoge kwaliteit.

Topmerken zoals Auping en Wonderland

Bij De Schipper Slapen & Meer willen we dat u lang plezier heeft van uw bed. Daarom krijgen alleen de bedden, matrassen, meubels en bedtextiel van de allerbeste merken een plaatsje in onze showroom. We doen geen concessies aan kwaliteit. Daarom vindt u bij ons merken als Auping, Ergosleep, Wonderland en Flamant. Zo weet u zeker dat u een bed koopt dat jarenlang meegaat.

Persoonlijke service

Wij vinden het belangrijk om u goede en persoonlijke service te bieden. Daarin zetten we net een stapje meer dan de meeste andere beddenzaken. Zo hebben we een ophaalservice voor mensen die het lastig vinden om naar onze winkel toe te komen. Heeft u geen rijbewijs, of bent u slecht ter been? Dan halen we u thuis op en brengen we u naar onze beddenzaak. Indien u dat wilt, kunnen we ook bij u thuis uw slaapsituatie bekijken voor een advies op maat. Onze ophaalservice is gratis voor mensen uit de omgeving van Middelburg, omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van een goede nachtrust.

Kom langs bij De Schipper Slapen & Meer

Wilt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe slaapkamer? Kom dan zeker eens langs in onze beddenzaak, want we hebben volop keuze voor iedere smaak en voor elk budget. We kunnen uw persoonlijke slaap-DNA opmeten in onze speciale Ergosleep-slaapcabine. Op basis daarvan krijgt u een advies op maat over welk bed en welk matras voor u het beste geschikt is. Wilt u zeker weten dat onze verkoopadviseur ruim de tijd voor u heeft, maak dan een afspraak via de website. Tot ziens in Goes!