Beddenzaak in de regio Kapelle

Is uw bed nodig aan vervanging toe? Heeft u last van rugklachten, nekpijn of een hernia? Of wilt u gewoon uw slaapkamer helemaal opnieuw inrichten? Dan kunt u bij beddenzaak De Schipper Slapen & Meer in Goes terecht voor een heel ruim assortiment ledikanten, matrassen, kasten, commodes en beddengoed. Zo slaapt u binnenkort weer lekker!   

De beddenspeciaalzaak van Zeeland

De Schipper Slapen & Meer in Goes is dé beddenzaak voor heel Zeeland. Heel veel mensen uit de regio Kapelle weten deze beddenzaak dan ook te vinden, wanneer ze een nieuw bed zoeken. Niet zo gek, want bij De Schipper Slapen & Meer kunnen we bijvoorbeeld uw slaap-DNA opmeten in onze speciale Ergosleep-slaapcabine. Zo kunnen we u een advies op maat geven. Daarmee gaan we nét dat stapje verder dan de meeste andere beddenwinkels. 

Persoonlijke service

Wij zijn pas tevreden als u lekker kunt slapen. Daarom staat persoonlijke service bij ons hoog in het vaandel Is het voor u lastig om naar onze beddenzaak te komen? Bijvoorbeeld omdat u slecht ter been bent of geen rijbewijs heeft? Dan halen wij u graag thuis op en brengen we u na uw bezoek aan onze beddenzaak weer thuis. Eventueel beoordelen we dan ook uw huidige slaapsituatie, zodat we u nog beter kunnen adviseren. Deze service is gratis voor inwoners van Kapelle, omdat wij vinden dat een goede nachtrust toegankelijk moet zijn voor iedereen. 

Topmerken zoals Auping en Ergosleep

In onze beddenzaak heeft u een ruime keuze uit bedden en boxsprings, bijbehorende kasten en commodes, matrassen, kussens, dekbedden en bedtextiel. Op de kwaliteit kunt u vertrouwen, want we verkopen alleen producten van de allerbeste merken zoals Auping, Ergosleep en Mahoton. Zo weet u zeker dat u jarenlang plezier heeft van uw aankoop. We leveren maatwerk, dus hebben we een product niet op voorraad in de showroom van onze beddenzaak? Dan bestellen we het voor u. 

Neem een kijkje bij De Schipper Slapen & Meer

In de showroom van onze beddenzaak kunt u heel veel bedden en slaapsystemen bekijken. Of u nu van strak en modern houdt of juist van klassiek: voor iedere smaak hebben we een geschikt bed. Wilt u zeker weten dat onze experts alle tijd voor u hebben? Maak dan een afspraak, zodat de adviseur u kan voorzien van een gratis slaapadvies op maat, toegespitst op uw eigen lichaam en slaap-DNA. We verwelkomen u graag in Goes!