Beddenzaak regio Arnemuiden

Heeft u pijnklachten, bijvoorbeeld rugpijn of nekpijn? Dan kan een nieuwe matras uitkomst bieden. Gaat u verhuizen naar een woning in Arnemuiden die groter of juist wat kleiner is? Dan wilt u natuurlijk een mooie, nieuwe slaapkamer! Of wilt u gewoon uw huidige slaapkamer opfleuren met een nieuwe kast of commode, een accessoire of nieuw beddengoed? Wat uw wensen op slaapkamergebied ook zijn: bij De Schipper Slapen & Meer in Goes vindt u ‘t. Mensen uit heel Zeeland weten onze beddenzaak al jarenlang te vinden.

Topmerken als Ergosleep en Auping

We vinden het belangrijk dat u jarenlang plezier heeft van uw aankoop – of het nu gaat om een complete slaapkamer of om een dekbedovertrek. Daarom vindt u in onze beddenzaak alleen bedden, matrassen, bedtextiel en meubels van de allerbeste merken, bijvoorbeeld Nolte, Auping, Ergosleep en Wonderland. Daardoor weet u zeker dat u producten van de hoogste kwaliteit koopt.


Beddenspeciaalzaak voor heel Zeeland

De Schipper Slapen & Meer in Goes is dé beddenzaak voor heel Zeeland. Al jarenlang weten mensen uit de omgeving van Middelburg ons te vinden wanneer ze op zoek gaan naar een nieuw bed of een nieuwe matras. Niet zo gek, want we hebben een heel groot assortiment bedden en toebehoren van de allerbeste merken. U koopt bij onze beddenzaak dus altijd een product van topkwaliteit.

 

Persoonlijke service

Qua service gaan wij net een stapje verder dan de meeste andere beddenzaken. Wij hebben bijvoorbeeld een ophaalservice voor mensen die zelf niet naar onze showroom kunnen komen. Bent u slecht ter been of heeft u geen rijbewijs, dan halen wij u thuis in Arnemuiden op en brengen we u na het bezoek aan onze beddenzaak weer thuis. Deze service is gratis, want wij vinden dat een goede nachtrust voor iedereen bereikbaar moet zijn.

 

Slaapadvies op maat

Daarnaast kunnen wij u voorzien van een gratis persoonlijk slaapadvies. We hebben in onze beddenzaak een Ergosleep-slaapcabine staan, die uw slaap-DNA meet. Aan de hand daarvan adviseren we u over de beste matras voor uw slaaphouding. Zo wordt u iedere dag weer uitgerust wakker en haalt u meer uit uw dag.

 

Zien we u snel?

Bent u benieuwd geworden naar De Schipper Slapen & Meer? Kom dan snel langs in onze beddenzaak in Goes! Wilt u zeker weten dat een verkoopadviseur alle tijd voor u heeft om uw slaap-DNA vast te stellen en u persoonlijk te adviseren, maak dan een afspraak via de site. Natuurlijk kunt u ook gewoon binnen komen lopen. U zult versteld staan van de verscheidenheid aan stijlen en mogelijkheden in onze winkel. Tot ziens in onze beddenzaak!