Wonderland

De spectaculaire fjorden en bergen van de Scandinavische westkust vormen de inspiratiebron van het Noorse beddenmerk Wonderland. Dit merk maakt sinds 1969 kwalitatief hoogwaardige bedden. Met superieure eigenschappen en kwaliteiten, die u waardevolle comfort en een uitstekende nachtrust bieden. Dit geeft u nieuwe energie voor een nieuwe dag. Alle materialen in de bedden van Wonderland zijn gecertificeerd aan de hand van de Europese OEKO-TEX® milieucertificering.

Unieke eigenschappen

Om de wervelkolom zo recht mogelijk te houden tijdens het slapen, hebben Wonderland-bedden een instelbare heupzone. Zo regelt u hoe diep uw heup ten opzichte van uw schouder moet zakken en past het bed zich aan uw individuele behoeft aan. De schouderzone van Wonderland-bedden is extra zacht, zodat uw schouder iets dieper in de matras kan zakken. Daardoor worden uw nek, schouder en lust ontlast en ligt uw rug horizontaal. Wonderland-bedden hebben daarnaast extra kantstabiliteit aan de randen van de matras. Daardoor heeft u niet het gevoel dat u uit bed valt, zodra u de rand in uw slaap nadert.

Wasbaar

Omdat een schoon bed gezonder én comfortabeler is, zijn de stoffen van Wonderland-bedden afneembaar en op 60°C te wassen. Dankzij de deelbare ritsen is het gemakkelijk om dat gewoon thuis in uw eigen wasmachine te doen. De matrassen zijn gemakkelijk om te keren vanwege klittenband en ritsten op de stoffen. Zo blijft uw matras jarenlang hetzelfde, gelijkmatige comfort behouden.