Nieuws

Welkom terug!!

Private shopping in dé beddenspeciaalzaak van Zeeland

De ruime showroom van de Schipper Slapen & Meer in Goes staat vol met een breed en actueel aanbod van mooie slaapoplossingen. De zorgvuldig gekozen kleuren van de slaapkameropstellingen en de fraaie decoraties maken een bezoek extra aangenaam. Hanjo en Sylvia de Schipper zijn heel blij dat ze hun deuren sinds deze maand weer mogen openen. 

De afgelopen periode hebben Hanjo en Sylvia ervaren hoe belangrijk een bezoek aan de showroom is. Natuurlijk haalden zij het Zeeuwse nieuws met hun bus die was ingericht als slaapkamer, maar dit was een oplossing waarmee slechts een deel van de klanten kon worden geholpen. “Dit werkte heel goed voor mensen die toe waren aan een nieuw matras. Maar wil je echt een nieuw bed, dan kunnen we je in onze showroom veel beter van dienst zijn. Daar hebben we tal van opstellingen staan; ledikanten, boxspings en tal van matrassen. Gecombineerd met een  persoonlijk adviesgesprek kom je zo tot je keuze voor het lekkerste bed, en dat is natuurlijk heel persoonlijk.”

Dagelijks welkom tot 20.00 uur
In deze bijzondere tijd is het extra belangrijk om goed voor jezelf en voor elkaar te zorgen. Een goede nachtrust levert een bijdrage aan een goede gezondheid. Hanjo en Sylvia dragen daar graag aan bij door je te laten ervaren wat voor verschil een goed bed maakt. Zij nodigen je om die reden graag uit om een persoonlijke afspraak te maken voor een uitgebreid slaapadvies. “Vanzelfsprekend is dit altijd vrijblijvend. We nemen de tijd en trekken per gesprek drie uur voor je uit. Zo kunnen we alles op het gemak doorspreken en bekijken.”


 
Sterk team van slaapadviseurs
Het team van de Schipper Slapen & Meer is recent uitgebreid met de komst van Kylie. Zij heeft als slaapspecialist de nodige ervaring opgedaan en leidt je eveneens graag rond in de showroom. “Maak eens een afspraak. We staan van dinsdag tot zaterdag voor je klaar. Helaas kunnen we je nog geen hand geven, maar we begroeten je graag met een glimlach.”

de Schipper Slapen & Meer
v.d Spiegelstraat 94
4461 LN Goes
telefoon: 0113 – 850 872 of 06 -37165002
www.slapenenmeer.nl
 

Gratis parkeren en ingang via de Blaaubeenstraat is ook mogelijk.

Bron: Woon in Zeeland