Nieuws

Wonderland jubilleum aanbieding model W 3.

U ontvangt  1.000,- euro korting op uw W3 Boxspring combinatie.

Samenstelling, en kleur geheel naar uw keuzen.

Bijvoorbeeld samenstelling  180x200   nu vanaf    €  2.495,-

Wasbare hoezen boxspring

Niet al het vuil is zichtbaar. Huisstofmijt, schimmels en bacteriën in een bed staan een goede nachtrust vaak in de weg. Gemiddeld liggen we zo’n acht uur per nacht in bed en transpireren dan behoorlijk. Die warmte en vocht trekken bacteriën en schimmels aan. U leidt een gezonder leven door ook de hoezen van uw bed te wassen. Hoe? Gewoon in de wasmachine.

Wasbare stoffen in een Wonderland boxspring.

Een schoon bed gaat verder dan het wekelijks verschonen van beddengoed. De stoffen in een Wonderland boxspring zijn geschikt om in de wasmachine te stoppen. Hierdoor worden huidschilfers, bacteriën en ander afvalstoffen verwijderd en blijft uw slaapkamer hygiënisch. Huisstofmijt en schimmels krijgen zo geen kans om te nestelen in uw matras en topper.  
Door samen te werken met allergieartsen zijn de materialen van Wonderland ontwikkeld om het hoogste slaapcomfort te realiseren. Daarbij is gebruik gemaakt van moderne stoffen die u op 60 graden kunt wassen en gebruik maakt van klimaatbeheersing zijn. Een boxspringsysteem van Wonderland is een investering die klaar is voor de toekomst.

Korting op Wonderland bij De schipper Slapen & Meer

Slapen op een Wonderland bed kan deze zomer extra voordelig. Bij De Schipper Slapen & Meer krijgt u in de maand augustus maar liefst 20% korting op een boxspring van Wonderland. Een wonderdeal die u niet mag laten liggen. Liever eerst de bijzondere eigenschappen van een Wonderland uitproberen? Dan nodigen wij u uit om te komen proefliggen in onze showroom. Maak direct een afspraak of stap eens binnen.