Nieuws

VroegeVogelkorting bij De Schipper Slapen & Meer

Alle vroege vogels opgelet! Op zaterdag 23 december ontvangt u bij De Schipper Slapen & Meer mooie kortingen op showroombedden en -matrassen. Hoe vroeger u uit de veren bent, hoe hoger de korting!

Is Kerst hét moment om familie en vrienden te zien? De Kerstdagen lenen zich ook uitstekend voor een goede nachtrust. Lang uitslapen en daarna op het gemak genieten van een uitgebreide Kerstbrunch. Als het aan De Schipper Slapen & Meer ligt, slaapt u tijdens de Kerstdagen in een heerlijk nieuw bed!

Kortingen tot wel 50%

Op zaterdag 23 december ontvangt u bij De Schipper Slapen & Meer VroegeVogelkorting op tal van bedden en matrassen uit de showroom*. Op merken als Auping, Wonderland Beds, Ergosleep, Polypreen, Nolte Möbel en Drôme Slaapsystemen ontvangt u tot maar liefst 50% korting. Eén voorwaarde: u moet er wel vroeg voor uit de veren!

  • Vanaf 07.00 uur ontvangt u 50% korting
  • Vanaf 08.00 uur ontvangt u 40% korting
  • Vanaf 09.00 uur ontvangt u 30% korting
  • Vanaf 10.00 uur ontvangt u 20% korting

Kerstontbijt en snelle levering

Alle vroege vogels worden op zaterdag 23 december niet alleen getrakteerd op de mooiste kortingen: ook geniet u in onze winkel van een heerlijk Kerstontbijt. En helemaal prettig: de levertijden zijn extra kort en matrassen kunnen zelfs dezelfde dag worden afgehaald. Zo slaapt u tijdens de feestdagen al op uw nieuwe matras!
 

*Deelnemende artikelen zijn voorzien van een actiekaart