Nieuws

SummerSale bij Auping

Vier de zomer met Auping. Van 8 juli t/m 3 september ontvangt u op de gehele slaapcollectie van Auping maar liefst 15% korting! Ontdek de SummerSale bij De Schipper Slapen & Meer in Goes!

U heeft het vast al gemerkt: de zomer is in volle gang. Ook tijdens de warme avonden en nachten haalt u het maximale uit uw slaap. Met de bedden van Auping slaapt u heerlijk en wordt u ’s ochtends fit en energiek wakker. Maak nu kennis met de SummerSale van Auping en profiteer van mooie acties!
 

15% korting op alle slaapartikelen

Van zaterdag 8 juli t/m zondag 3 september ontvangt u maar liefst 15% korting op matrassen, kussens, ledikanten, boxsprings en dekbedden van Auping, inclusief de bedtextielcollectie van Auping, de zomerdekbedden (Comfort, Deluxe en Prestige) én de prestige kussens (Synthetic, Nature en Latex). En koopt u tijdens de SummerSale een tweepersoons Auping Essential, dan betaalt u slechts € 2.195 in plaats van € 2.810!
 

Tot ziens bij De Schipper Slapen & Meer

Bezoek De Schipper Slapen & Meer in Goes en laat u voorlichten over deze prachtige actie van Auping. Onze slaapkameradviseurs vertellen u graag meer en laten u kennismaken met de slaapartikelen van Auping. Graag tot ziens in onze showroom.