Nieuws

Profiteer van de Auping WinterSale

Is uw slaapkamer winterklaar? Bij De Schipper Slapen & Meer profiteert u tot en met 4 februari 2018 van de Auping WinterSale. Op het gehele Auping-assortiment ontvangt u maar liefst 15% voordeel.

De Schipper Slapen & Meer is een beddenspeciaalzaak in Goes. Wij hebben al meer dan tachtig jaar ervaring in het geven van het allerbeste slaapadvies en het adviseren van de allermooiste slaapartikelen. Wij kunnen u hierbij gerenommeerde slaapmerken aanbevelen, zoals het topmerk Auping.

15% Voordeel op gehele assortiment

Zoekt u een nieuwe slaapcombinatie van Auping? Haal uw hart op, want van zaterdag 16 december 2017 tot en met zondag 4 februari 2018 profiteert u van maar liefst 15% voordeel tijdens de Auping WinterSale. De Auping WinterSale geldt op het gehele assortiment van Auping, behalve op losse serviceonderdelen en showroommodellen.

Bezoek onze slaapkamerspeciaalzaak

Kom langs bij De Schipper Slapen & Meer en profiteer van de Auping Wintersale! Onze slaapkameradviseurs adviseren u het bed dat past bij uw slaapwensen en zij vertellen u meer over de slaapartikelen van Auping. Graag tot ziens!