Nieuws

Prachtige Paasactie van Wonderland

De Schipper Slapen & Meer is dealer van beddenmerk Wonderland, Beds of Norway. Haast u nu naar onze beddenspeciaalzaak in Goes, want van 11 t/m 30 april 2017 ontvangt u een hoofdbord cadeau bij aankoop van een Wonderland-boxspringcombinatie.

Wilt u heerlijk slapen en uitgerust wakker worden, iedere dag weer? Kies voor de slaapproducten van Wonderland, een beddenmerk uit Noorwegen. Wonderland levert bedden die met de hand worden gemaakt, een perfect comfort hebben en die zijn uitgerust met nieuwe technologieën en innovaties. Bovendien hanteert het Noorse beddenmerk regelmatig mooie en aansprekende acties waar u blij van wordt.

Ontvang bij uw boxspring het hoofdbord gratis

In de periode rond Pasen heeft Wonderland een bijzondere actie in het leven geroepen: van dinsdag 11 april tot en met zondag 30 april 2017 ontvangt u bij aankoop van een Wonderland boxspringcombinatie een hoofdbord gratis! Kom dus snel naar De Schipper Slapen & Bedden en profiteer van deze Paasactie. Onze verkoopadviseurs lichten de precieze actievoorwaarden aan u toe en adviseren u de boxspring die past bij uw slaapbehoefte!