Nieuws

Prachtig voordeel op WONDERLAND Beds of Norway

Wilt u heerlijk slapen en ’s ochtends uitgerust wakker worden? Maak uw keuze voor de voortreffelijke slaapproducten van WONDERLAND Beds of Norway. Bij De Schipper Slapen & Meer ontvangt u t/m 15 april 2018 maar liefst 10% korting op de gehele collectie van dit Noorse beddenmerk!

 

De Schipper Slapen & Meer is dealer van het Scandinavische beddenmerk WONDERLAND Beds of Norway. De slaapproducten van dit merk worden met de hand gemaakt, ze beschikken over een zeer prettig ligcomfort en ze zijn voorzien van de nieuwste innovaties en technieken. In de collectie van WONDERLAND Beds of Norway vindt u onder andere matrassen, verstelbare boxsprings en niet-verstelbare boxsprings.
 

10% Korting op de gehele collectie

Wilt u heerlijk slapen en ’s ochtends uitgerust wakker worden? Maak uw keuze voor de voortreffelijke slaapproducten van WONDERLAND Beds of Norway. De adviseurs van De Schipper Slapen & Meer laten u kennismaken met de matrassen en boxsprings en geven u een advies op maat. Zo komen wij tot een slaapoplossing die past bij uw slaapwensen. Brengt u tot en met 15 april 2018 een bezoek aan onze beddenspeciaalzaak in Goes, dan ontvangt u maar liefst 10% korting op de gehele collectie van WONDERLAND Beds of Norway!

Profiteer van voordeel

Profiteer van dit mooie voordeel en breng vandaag nog een bezoek aan De Schipper Slapen & Meer in Goes! De actie is geldig op alle losse producten en de complete sets van WONDERLAND Beds of Norway. Vraag onze adviseurs naar de exacte voorwaarden en stel uw nieuwe voorjaarsbed samen!