Nieuws

Ontvang 15% voorjaarsvoordeel op Auping

De lente is officieel van start gegaan! Om het voorjaar te vieren, heeft Auping een prachtige voorjaarsactie gelanceerd. Tot en met 8 april 2018 ontvangt u maar liefst 15% voordeel op alle Auping matrassen en toppers!

Op 20 maart heeft de winter plaatsgemaakt voor de lente. De warme voorjaarszon laat zich steeds vaker zien en het leven verplaatst zich van binnen naar buiten. De dagen worden bovendien langer en de nachten korter. Wilt u tijdens deze nachten het maximale uit uw slaap halen? Slaap op een matras van beddenmerk Auping!
 

Profiteer van de Auping Voorjaarsactie

De Schipper Slapen & Meer is select dealer van het prachtige beddenmerk Auping. Onze adviseurs hebben veel kennis van het merk en kunnen u een deskundig slaapadvies op maat geven. Kom langs in onze beddenspeciaalzaak in Goes en laat u voorlichten. En brengt u tot en met 8 april een bezoek, dan ontvangt u maar liefst 15% voorjaarsvoordeel op Auping! Deze korting is geldig op álle matrassen en topmatrassen van Auping.
 

Ontdek de slaapcollectie van Auping

Wilt u dit voorjaar heerlijk slapen? Kom vandaag nog langs bij De Schipper Slapen & Meer en ontdek onze prachtige slaapcollectie. Koop uw nieuwe Auping-matras of -topper en begin het voorjaar éxtra goed!