Nieuws

Nu tot € 1.750 voordeel op een boxspring van Auping

Bent u toe aan een nieuwe boxspring? Breng een bezoek aan De Schipper Slapen & Meer. Van 5 tot en met 13 mei ontvangt u tot € 1.750 voordeel op een complete boxspring van Auping! Lees snel meer en kom langs in onze beddenspeciaalzaak in Goes.

Heeft u een slaapcombinatie van Auping en is deze na jarenlang gebruik aan vervanging toe? Of heeft u een bed van een ander merk, en wilt u overstappen op de prachtige en aangename slaapartikelen van Auping? Dit is uw kans!


Luxe Original boxspringset

Van zaterdag 5 tot en met zondag 13 mei 2018 ontvangt u maar tot maar liefst € 1.750 voordeel op twee geselecteerde luxe Original boxspringsets, bestaande uit een Original boxspring met hoofdbord Nice, Deluxe matrassen en een Deluxe topper.

  • Set 1 bestaat uit een 2-motorige Original boxspring met hoofdbord Nice. Op deze set ontvangt u maar liefst € 1.750 voordeel.
  • Set 2 bestaat uit een vlakke Original boxspring met hoofdbord Nice. Hierop ontvangt u € 1.000 voordeel.
     

Auping bij De Schipper Slapen & Meer

Kunt u niet wachten uw nieuwe Auping-boxspring uit te zoeken? Breng een bezoek aan De Schipper Slapen & Meer in Goes. Wij zijn sinds jaar en dag dealer van Auping en vertellen u graag meer over deze aantrekkelijke actie. Uiteraard geven wij u uitgebreid advies over het bed dat past bij uw slaapbehoeften!