Nieuws

Auping introduceert nieuwe boxspring

Het gerenommeerde beddenmerk Auping introduceert dit voorjaar een nieuwe boxspring. Dit is de vertrouwde Auping-boxspring, maar dan voorzien van diverse nieuwigheden en extra’s. Kom langs bij De Schipper Slapen & Meer en profiteer bovendien van een mooie introductieactie!

Beddenmerk Auping is dol op innoveren: het merk ontwikkelt steeds nieuwe artikelen die tegemoet komen aan de eisen van de consument én die gebruikmaken van nieuwe technieken en innovaties. Zo lanceert Auping dit voorjaar een nieuwe boxspring. Dit is de vertrouwde Auping-boxspring, maar voorzien van diverse nieuwigheden en extra’s. Zo beschikt de boxspring over een ventilerende spiraalbodem, een ondersteunend matras met DPPS® pocketveren en een topmatras die is aan te passen naar persoonlijke voorkeuren.
 

Gratis kussens en dekbed

Wilt u de nieuwe Auping-boxspring bewonderen? Breng een bezoek aan De Schipper Slapen & Meer. Wij zijn een beddenspeciaalzaak in Goes en zijn officiële dealer van Auping. Onze slaapadviseurs vertellen u graag meer informatie over de vernieuwde Auping-boxspring. En helemaal prettig: van 15 april t/m 5 juni 2017 kunt u bij Auping profiteren van een wel heel aantrekkelijke actie. Bestel de nieuwe boxspring en ontvang gratis kussens en een dekbed ter waarde van € 579! Kom langs en ontdek de mogelijkheden van Auping én De Schipper Slapen & Meer.